tag:blogger.com,1999:blog-5769470641507963166.post3565809836136452347..comments2024-02-26T19:44:01.005+01:00Comments on Lavendels: En ret linserLavendelhttp://www.blogger.com/profile/04910693861272352623noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5769470641507963166.post-2798560908675419332011-02-11T00:37:33.565+01:002011-02-11T00:37:33.565+01:00Hun var nu meget god til at gøre den historie leve...Hun var nu meget god til at gøre den historie levende, Matematiklærerinde Fru Winkel! ja, Winkel :-) Hun fortalte jo at ham den behårede gik ude i marken i stegende sol, lang og længe og flyttede får og klippede dem, og sørgede for at de fik vand, eller hvad man nu gør i sådan en ørken, og så kom han hjem til teltbyen, træt og tørstig, og snif-snif, der lugter af mad, uhmmm! Og så siger den dumme lillebroder "så må du gi' mig arven ha!" og den dumme storebroder tror at det er en spøg, og så videre.<br /><br />Næh, linser er såmænd bare fællesbetegnelsen for grundlaget, der skal jo både løg og andre grønstsager, man havde ikke tomater, men man havde så meget andet, og så et halvt kogt får som har stået og simret i 4 dage og som er blevet til tyktflydende bouillon, så kan selv tørre linser blive til noget særdeles velsmagende! Pynt med krydderurter og ristede baconstykker efter behag :-)Donaldhttp://dax2.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769470641507963166.post-72937590869042864002011-02-10T20:04:48.000+01:002011-02-10T20:04:48.000+01:00Og husk - der kan jo lige læsses lidt rejer, bacon...Og husk - der kan jo lige læsses lidt rejer, bacon, eller andet kødagtigt i, hvis man ikke kan undvære kød-Lavendelhttps://www.blogger.com/profile/04910693861272352623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769470641507963166.post-29889552818807939002011-02-10T17:52:11.841+01:002011-02-10T17:52:11.841+01:00MUMS! Jeg lavede dal den anden dag :) også mums :)...MUMS! Jeg lavede dal den anden dag :) også mums :)mette bhttps://www.blogger.com/profile/09698384943190195422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769470641507963166.post-78025718873106900322011-02-10T17:44:17.445+01:002011-02-10T17:44:17.445+01:00Det lyder sundt og meget, meget lækkert :-)Det lyder sundt og meget, meget lækkert :-)Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769470641507963166.post-74069732893996478722011-02-10T15:12:12.057+01:002011-02-10T15:12:12.057+01:00Jeg må vist prøve om røde linser kan bruges til så...Jeg må vist prøve om røde linser kan bruges til sådan en ret :-) har en åbnet pose stående, som jeg aldrig fåpr brugt fordi jeg er uerfaren udi linseretter, tak for tippet :-)Lenehttps://www.blogger.com/profile/00722170615968818888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769470641507963166.post-63844216112630237422011-02-10T15:06:23.544+01:002011-02-10T15:06:23.544+01:00Lyder ikke dårligt :-)Lyder ikke dårligt :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06002903435095132387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769470641507963166.post-74777338285244143342011-02-10T14:54:16.247+01:002011-02-10T14:54:16.247+01:00Lyder skønt ☺Lyder skønt ☺Henriettehttps://www.blogger.com/profile/02862774966589696271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769470641507963166.post-58277199762651198772011-02-10T14:31:40.923+01:002011-02-10T14:31:40.923+01:00Linser smager bare saa godt. Baade de roede, de bl...Linser smager bare saa godt. Baade de roede, de blonde og de groenne. Din opskrift maa jeg proeve en dag.Linhttps://www.blogger.com/profile/04653252517974012829noreply@blogger.com