04 marts 2009

Oooh en forårsdag..


Sikke en dag - lys og sol ind ad vinduerne, som i parentes bemærket altså skal pudses...snart..


Jeg sidder og strikker lidt over morgenmaden og en kop te -

Nu er færøsweateren nået helt op til borten, modtog ny sending KnitPro i går og "bevilgede" mig selv et sæt strømpepinde nr 4, så andet ærme gik lynhurtigt og var en fornøjelse at strikke. Tænk at man kan være så lykkelig for noget farvet birketræ! Her er de:

Men da klokken var halv ti, gik den ikke længere - hundene ville ud - og det ville jeg sådan set også. På med tøjet - ikke så meget i dag - ud til bilen og så kørte vi heeelt ud til Flyvesandet - for nu skulle der gås - der er både hav og skov - og meget meget smukt.

Ind gennem skoven opdagede jeg pludselig at ramsløgene var kommet op. Hvilken fry', som vi siger på Fyn. I lommen med et par håndfulde og så hjem til frokosten. I dagens anledning så den sådan her ud:


Groft rugbrød med ramsløg, fynsk rygeost, havsalt og mere ramsløg. Nåda, hvor det smagte.


I aften vil jeg plukke nogle flere og bruge dem til pesto -her får I opskriften, så ud i skoven efter ramsløgene. De er der.


Ramsløg, olivenolie, lidt salt, parmesanost - det hele i blenderen eller minihakkeren - voila - lækker pesto. Hvidløg er efter min mening ikke nødvendig, da ramsløg har en kraftig løgsmag.

Bon appetit!


2 kommentarer:

  1. Ja er det ikke bare skønt at foråret er på vej..
    Jeg blev inspireret til at kigge her på din dejlige blog hos Samtale fra Trædgården. Det fanget mig at du kender til udbrændthed..
    Du ved man bliver altid draget af ligestillet..

    SvarSlet
  2. Det lyder som den energitanke-tur, du var ude på. Dejlit at få se billeder.

    SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.