04 juni 2009

Frisk og frostår de der og strutter med deres glade blomsteransigter. Studenternelliker har jeg altid elsket og har masser af dem, de får osse lov at så sig, næsten hvor de vil. Ellern jeg flytter dem tilsteder hvor de kan sprede sol og smil. St de dufter dejligt er kun et yderligere plus.

Løvemund får osse lov, og de dukker op selv mellem perlestenene på gårdspladsen og i sprækkerne mellem fliserne. Livskraft af første grad.Nu, vi er ved løverne - løvefod er den perfekte put-ind-imellem i alle slags buketter. Denn er lidt mindre såivrig end de andre to, men breder sig´alligevel støt og roligt, den er fin som kantplante og klæder de fleste andre blomster.


Og så har man anskaffet sig en pavillion. Ja, det skete sådan set allerede for et år siden, men af forskellige grunde er den først blevet opført nu. Liiiidt besværligt, når man kun er 158cm høj, men ved lodder og trisser og en bænk til hjælp gik det.
Den er prøvesiddet forleden aften med masser af lys i hurricanes og små lamper og et godt tæppe i liggestolen. En flaske hvidvin måtte der også til for at indvie den. Det var ren hygge. Da havde jeg monteret sider på den, så jeg sad der i en lille hule og læste i et par gode blade - det var ubeskriveligt. Go home TV.2 kommentarer:

  1. Jeg elsker Lodden Løvefod - den lime farve går rigtig godt sammen med engelske roser. Jeg har selvfølgelig også lavendler mellem roserne:-)

    SvarSlet
  2. Ja - det er da et MUST..:-)

    SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.