24 juli 2009

Hobithus til thekanden

"Huset"

Her er det så. Skævt og vindt, det gør ikke noget, synes jeg. MEN det er for bredt, og som Helle sagde, måske lidt højere tag. Og er det for loddent, måske? Skal jeg vælge andet garn? Hmmm

En rosenbusk og en sort kat kan anes.


- den grønne cykel og flaget hejst -

Kagen derimod er jeg svært tilfreds med, det er vist jordbær og ribs der er på.


Og så har Bamselejse fået en lillesøster, som jeg kvier mig ved at kalde Bamseline, de kunne jo også hedde Bill & Benn eller Batman & Robin, ak ja, der gives mangfoldige muligheder for at lede tankerne væk fra en vederstyggelig skyllemiddelafhængig tøjbamse.
Jeg iler med at fremstille flere kager, det er hurtigt, og det er i aften /eftermiddag, jeg skal afsted til Open by Night i Bogense. Nu hvor det nærmer sig, har jeg mest lyst til at stå af, at blive hjemme, det bliver sikkert også torden og lyn....jeg kender symptomerne, nu er det ved at stresse mig, og jeg vil helst stikke af. Men jeg gør det, gør jeg.

13 kommentarer:

 1. Nøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøj, hvor er det blevet flot., og så de fine broderier du har syet på. Suk ,hvem der bare havde de evner.
  Kagen er heller ikke til at stå for. Det blomstret stof, ja jeg tror der befinder sig et stykke magen til i mine gemmer. Det må findes frem.
  Held og Lykke med i aften

  SvarSlet
 2. Hobithuset er så fint og fuld af eventyr ! Det lodne garn er perfekt. Taget lidt længere / højere - men øj, hvor er det fint :-)
  Din kage får mundvandet til at løbe! Kunne du ikke sætte nogle til salg på bloggen, jeg ville gerne købe :-)
  Bamser er så skønne :-)

  SvarSlet
 3. Det er så smukt, jeg er vild med sådan et lille troldehus, og bamserne er da noget af det mest nuttede! Rigtig god tur i aften, det lyder sjovt, når først du er kommet af sted og har lagt stressen bag dig :O)

  SvarSlet
 4. Tak, Miri - men kan du datte selv (pardon mit fynske) hækle så'n nogen? Jo, jeg vil da gerne sælge noge...en rimelig pris? måske 25 kr?

  SvarSlet
 5. OG tak for roserne, jeg går i gang med at fintænke en revideret opskrift.

  SvarSlet
 6. Wow hvor er dit hobithus blevet flot jeg er meget imponeret.

  Bamserne er også bare rigtig nuttede. og selvfølgelig kagerne :)

  Jeg håber at I havde en god aften i går. nu hvor jeg skriver er det jo fredag :)

  Jeg tror du kunne sælge mange Hobithuse :)

  Knus

  SvarSlet
 7. Hejsa Pernille - det er først i aften jeg skal afsted...

  SvarSlet
 8. Hobithueset er så fint. Nå har du mye fint å ta med deg. Slutt, tenk positivt. Det bli kjempegøyt. Pakk å ha alt klart, så setter du deg ned og strikker og slapper av til du skal dra. Det blir så gøy og du er så flink. ;-)

  SvarSlet
 9. Te hætten er super skøn.. Jeg ville da også gerne eje en..
  Lækker kage, dem må du lave mange af.. Jeg tror de vil gå som varmt brød. Hi hi kager..

  SvarSlet
 10. Iiih dejlige positive kvinder, hvad gjorde jeg dog før i tiden??? Nu er jeg i et stort dilemma, ind ad døren kom - garn fra Skotlan - supersoft a la Falkenberg/Marianne Svit m.m. de skønneste farver, så min elektriske garnvinder er i fuld sving hopla! Mer senere.

  SvarSlet
 11. Naaaaajjjj, hvor er det bare nuser det lille hus. Det får mine tanker hen på et smølfehus min datter havde som lille. Hun plagede i månedsvis, før det blev jul...
  Kagen - kan den spises :-)

  SvarSlet
 12. Herligt thehus og skønne broderier.
  For sådanne hobitter som os er det bare hot.

  SvarSlet
 13. Hobithuset er bare blevet skønt, du er fantastisk til at broder godt gået. Det med at du syntes at den er forlanghåret, kan jeg anbefale at bruge en skægtrimmer, det har jeg gjort med min filtet hue og syntes selv at den blev rigtig god.

  Jeg skal snart en tur til Nakskov, så det kan være at jeg kan finde vej forbi dig - det håber jeg :-)) God weekend!

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.