22 juli 2009

Nyt fra entreprenørfronten.

Et billede af mit lår - tjoo - men også begyndelsen, fundamentet til et nyt byggeri. Et thehus. Ja, jeg ved godt at te staves uden "h", men det ser nu mere imposant ud - tehus - thehus..???

Thehuset er jo også en af Kastaniestriks kits, MEN her går min grænse, jeg vil ikke give 595kr. for en tehætte, uanset hvor cute, den er.
Så det grålige på mit knæ er starten på et selvkomponeret thehus. Det bliver sjovt, og sikke en masse plads til fjollede broderier, der så er.
Jeg strikker i mit gotlandske pelsuld fra Filcolana (50 kr. for 100g), så I kan godt se, jeg kan få mange thehytter for 595kr. Garnet filter godt, og jeg strikker på p 5.

Billedet her elsker jeg. Havde engang en plakat fra et ugeblad med det. Det hedder "Forår" og er malet af Harald Slott-Møller, en ung pige hviler sig i en grøftekant - men yndigt og med et helt fantastisk lys over sig.
Nå, jeg strikker videre, har lavet en lækker te af masser af mynte og citronverbena - prøv det!
Sønnen havde fødselsdag i går, og den blev fejret på restaurant. For meget af den gode mad.
Men en hyggelig aften var det!

11 kommentarer:

 1. Jeg staver også the med H :-)
  Glæder mig til at se DIT thehus !
  Håber du vil tage billeder af hele processen.
  Et meget smukt billede , der er billeder/malerier der taler til ens sjæl.
  Tillykke med sønnen !!!

  SvarSlet
 2. Tak, Miri, foreløbig er huset jo gråt i gråt, men jeg tror det skal have rødt eller lilla tag. Skal nok lægge billeder ud.

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå, at du synes, at billedet er skønt... Det synes jeg også...

  Spændende med dit 'nye Thehus'!!!

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 4. Det er slik med oss som lager håndarbeid, vi kan bare gå hjem og gjøre det. De som ikke får til noe med hendene de må betale prisen for at det er håndlaget. Jeg skulle ønske at prisene på håndlagte varer gikk opp slik at det virkelig ble både eksotisk og annerkjent.
  Sant vi er enig. ;-)

  SvarSlet
 5. Apropos "The" Engang var jeg i Wales med et kor, jeg sang i. Vi var nogle stykker på bytur i Chester, og pludselig udbryder en gut der var med (ikke den skarpeste kniv...) "Nej, se lille skat (kæresten på 200 pund) hvor ER der mange steder, vi kan få The"....fik i den?:-)

  SvarSlet
 6. Bra at du får meg til å le når jeg sitter her å leser blogger.
  klem

  SvarSlet
 7. Hvor jeg godt lige forstår at du ikke vil give så mange penge for det kit. jeg så det da jeg købte de små huse og det var bare sødt, men her går min grænse altså også, jeg tror dit Thehus bliver flot.
  Jeg har såmænd tænkt på om man bare kunne gange op og ligge til, men jeg ved ikke lige helt hvordan man gør :)
  Held og lykke med projektet.
  Knus

  SvarSlet
 8. Snakkemunn - det er pris for garn+opskrift!!!
  Pernille - jeg har bare ganget det lille hus op med 3, det regner jeg med, passer. Nærmere herom senere.

  SvarSlet
 9. Et stort tillykke med din søn! Og sikke et yndigt billede af pigen i grøftekanten, selv om det er lidt svært at se detaljerne, når det er så lille - men lyset ses tydeligt!

  Du er da en ørn til håndarbejde, kære Lavendel, og jeg glæder mig til at se dit thehus (ja med h), når det er færdigt ;O)

  SvarSlet
 10. Er lige kommet forbi din fine blog, må se at få læst lidt nærmere.
  Jeg ville heller ikke give så mange penge for et thehus, det er ingen kunst at købe noget, det er meget sjovere selv at lave det!!
  Den lille landsby nedenunder er det også thehuse?, ser lidt små ud synes jeg, ellers kan de bruges til thekopper(fnis). Glæder mig til at se dit færdige thehus, jeg mangler et strikketøj, måske skulle man......

  SvarSlet
 11. Nej, lotus, husene er bare til pynt - måske æggevarmer??hvis du absolut VIL bruge dem til noget.Du er velkommen tilbage!

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.