11 august 2009

En ny Pala - velkommen i klubben


Skrev i går at jeg skulle til Odense for at hente en ny Pala - og det kan lyde eksotisk, hvis man ikke lige ved, hvad en Pala er. Men de huserer jo flere steder i Blogland, og jeg har været ikke så lidt misundelig - nå ja, indrømmet - på dem der bare vader ind på et loppemarked, og så springer de flotteste Pala'er nærmest op i hånden på dem! Til ingen penge.
Men prøvede det så også selv. En dejlig følelse, skam. I går fik jeg så en ny. En stor - som den blå, bare helt klar. Smukt, men ville nu også godt have nogle af de mange farver, der findes.
De laves ikke mere, er finske , designet af Helena Tynell, og jeg mener bestemt, mine forældre havde et par stykker - mørkegrønne, der i 60'erne, men hvad der blev af dem???
Det er som med så meget, der ikke blev regnet for noget særligt, som Aluminia-stellene, der absolut var hverdags- og nu vil man gi' sin højre arm for at få fat i et komplet Confetti-stel, som min farmoder havde i sommerhuset - det var jo ikke noget særligt!

På ebay sælger man de store Palaer for omkring 42-45 dollars, dertil skal lægges forsendelse fra fx USA, så det er gået hen og blevet noget pebrede i pris.

Dagen skal bruges på besøg hos min mor på plejehjemmet sammen med mine børn, min datter har ikke set hende i mere end et halvt år, og vi havde regnet me et besøg hos min far også, men nu har det arme menneske fået podagra - som han selv siger "som Kaptajn Vom", så han syntes ikke rigtig han kunne overkomme et besøg. Det gør rigtig ondt.
Men klokken 15 er der bestilt tid til dyrlægebesøg, Lillehunden skal have et pas, så vi kan komme til Frankrig, og Storehunden skal bare efterses.
Minder mig om at mit pas skal fornys.

Åh, bare tanken om dagens logistik får mig til at tabe pusten.....
Det er lige præcis de situationer, jeg skal undgå.
Og jeg ved det godt.

I morgen bliver en stille dag. Datteren er her, en montør skal kigge på min revnede keramiske komfurplade, og en kunde kommer og kigger garn ved middagstid.

Men torsdag og fredag skal jeg på et spændende kursus i trædrejning. Det foregår ikke ret langt herfra, men det er 8-17 , så der er lige hundene...
Jeg glæder mig til det - i princippet - men lige nu har jeg egentlig mest lyst at løbe skrigende bort

Nu er det vist tid til mindfulness

Hav en god dag alle!

11 kommentarer:

 1. God ide med mindfullnes..
  Du har vist fået skrabet rigeligt sammen til i dag.. Er der ikke en smule der kan udsættes.. Hvis ikke så nyd at få det gjort i dit eget tempo.. Det med to dage fra 8- 17 ville jeg få et panik anfald af..
  Hold ud..
  Knus fra Mette.

  SvarSlet
 2. Tak Mette - efter de dybe vejrtrækninger og en kop the hjælper det lidt.

  SvarSlet
 3. Sikke fine PALA´er :-)
  Du har mange jern i ilden.
  Pas på dig selv :-)

  SvarSlet
 4. Kære Lavendel
  Det var dog noget af et program, hvorfor skal alt altid samles, så man ikke aner hvor man skal begynde og hvor man skal ende?
  Jeg får også altid alt samlet, og så er jeg ødelagt i flere dage efter, men man må vel lære det en dag - håber jeg:)
  Knus og pas på dig selv!
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Puh-ha, jeg taber næsten helt pusten over dit hårde dagsprogram. Jeg er helt færdig efter en dag i byen.
  Hvor er du dog heldig med at støve Pala vaser op. Håber, at jeg finder en kulørt vase med tiden.
  Vær god ved dig selv
  Knus
  Manna

  SvarSlet
 6. Men nu har du ret i at mindfulnessen skal findes frem og kalenderen tages under lup, om det virkelig er nödvendigt med alt ;)

  SvarSlet
 7. Tak skal I ha' - dagen går på hæld, alt er vel overstået, min mor var SÅ glad for besøg, dyrlægevisit'en også klaret...og datteren og jeg er vel hjemme, klædt om til let dress og fla'er u', som vi gør på Fyn.

  SvarSlet
 8. Tak for dejlige ord. Din nye Palavase er rigtig smuk.

  Og må du få en rigtig dejlig onsdag. Kærlig hilsen fra engen ;-)

  SvarSlet
 9. Det var noget af et program du havde der :) husk at slappe lidt af også.

  Dejligt at du fik en Pala, det var så et sted mor her ikke havde været :):)
  nej det passer nu ikke, jeg har ikke kigget efter dem, men det kunne være at jeg skulle til at gøre det, de er jo smukke :)

  Knus

  SvarSlet
 10. Kære du. Jeg håber, at du har det rigtigt dejligt, der på Lavendelgården... Tænker på dig og glæder mig til at se dig her i engen snart.

  Kærlig hilsen
  Jeannette Mariae ;-)

  SvarSlet
 11. Dette er en rigtig interessant artikel, tak for det. I øvrigt har jeg lige stødt på et par meget interessante kurser i mindfulness. Der er bl.a. et kursus i stresshåndtering og i varigt vægttab og der er både mulighed for 1-dags kurser og længere forløb. Jeg har faktisk ikke vidst man kan tabe sig gennem mindfulness. Er ellers rigtig interesseret i mindfulness og praktiserer det dagligt. Så vil lige dele dette link med jer og håber I kan bruge det. Se linket her: mindfulness kurser

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.