06 august 2009

Frisørbesøg og hvad derefter hændte...


Efter at have taget disse små skåle af model-skålene og fundet dem helt præsentable, skulle jeg til frisøren - kl. 14, var det. Efter i mange år at have haft den nemmeste mest strittende korte hårpragt, besluttede jeg mig i foråret for at lade det gro lidt længere, håret. OG både min datter og min søster mener, at det er bare lige mig, men jeg hader det ærlig talt. Nu har det fået sidste chance, jeg har fået det klippet lidt ind imellem for dog at fåen slags frisure, men selv nu, hvor det er formet og nyklippet og fyldt med alskens for at give det "fylde", er det irriterende.
Så for at muntre mig lidt op, besluttede jeg mig for en runde til de nordfynske genbrugser - hele raden, Otterup, Søndersø og Bogense...og der var sandelig ting og kram.


Denne her måtte jeg af med en hel femmer for - men som den rare dame sagde - det er jo også en meget tyk bog- jeg har jo nok bemærket den hos andre bloggere, og tænk, så lå den der!

Lidt andre trofæer, jeg synes sweateren i barnestr. er ret kæk med hestene, den har vist aldrig været brugt, er måske en "kradser", det kender vi jo alle, vi der har været børn...
En hel stak broderibøger blev erhvervet for 2 kr. stykket - ja, man er næsten flov - den hæklede dug kostede straks lidt mere - 15 og så et par hæklede flakoner mere, som kan blive til skåle.


En lille Pala vase stod og så trist ud - 5 kroner. Jeg kan ikke slå Mannas rekord, men 5 kr. er stadig billigt. Den kommer ind i samlingen, eller jeg sælger den ....måske...

Fint sygarn, jeg ved ikke helt hvad slags det er, måske nogen af jer kan hjælpe, men fint ser det ud. Jeg tænker det er bomuld og kan bruges til fine stikninger?Stoffet fik jeg med i købet.

Det var noget af en tourné, jeg måtte give mig af med noget afstressende, og jeg har i længere tid tænkt på at lave decoupage på nogle af de småborde, jeg har samlet i tidens løb. Her er et i maritime farver - L´heure Bleu eller hvad man nu måtte kalde det ...det der ærgrer mig, er at papiret rynker. Ved nogen af jer, hvad man gør?? Det ser nu da også værre ud på fotoet, synes jeg. Men lige siden jeg var barn har jeg elsket at sidde og klippe ud af ugeblade og magasiner og kombineret farver og motiver. Det skal selvfølgelig have flere lag skibslak, når det er færdigt.
Der er hylde under, og så har man et godt lille strikke- drinks- eller thebord.For flere år siden puslede jeg med at lave nogle bakker. I forskellige farveholdninger og temaer.
Jeg er selv ret glad for dem, men har nu aldrig fået solgt nogen. Det er nok de rynker i papiret...
Nu vil jeg ikke trætte mere med opremsning af superkøb, for varmen er over os og hjernen må ha' sig en pause - hav en god aften!

10 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Nej, du har sgi'da næse for de dejligste ting.

  Og Naturlig Overflod for en flad femmer. Du kan glæde dig, den bog har været en evig kilde til inspiration for mig, siden jeg købte den for mange år siden.

  Jeg vil gerne købe din Palavase og den lille barnesweater samt den fine grønne skål, du har præsteret på øverste billede - hvis de altså er til salg.

  Vil du maile den samlede pris til mig. Du har vist min mailadresse.

  Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig aften, kære du ;-)

  SvarSlet
 3. Nydelige skåler du viser først!! Mye interessant og fint du fant på gjenbruken, utrolig;) Sliter selv med at det krøller seg litt med decoupage, men kan ikke hjelpe deg..Håper du ble fortrolig med hårklippen, den ble sikkert fin;)
  Ha en god kveld!

  SvarSlet
 4. Hold da op, hvor har du fundet mange gode sager. Bogen er jeg også på jagt efter, den kommer nok en dag.
  Jeg har også været i genbrug i dag, og for en gangs skyld fandt jeg intet, men bliver da nødt til at tage afsted i morgen også. Jeg er blevet inspiret af dine små skåle, så nu skal der jagtes flaconer.

  SvarSlet
 5. Ja, det er sjovt, Manna, de skrappe farver er fine til sådan en skål!

  SvarSlet
 6. Jeg er sikker på at håret ditt er fint nå, bare hør på din datter og søster.
  Barnegenseren er jo kjempefin, likte godt stoffet du fikk med på kjøpet. En fin fangst. c,")

  SvarSlet
 7. Kære Lavendel; Jeg er fuld af beundring for hvad du kan finde !!!! Naturlig overflod , tænk nogle ville af med den!
  Og min beundring går også på dit overskud- sikke meget du får gjort!
  Decoupagebordet- hvilken skøn ide !
  At det rynker lidt kan vist ikke undgåes..Bruger du decoupagelim ? - den synes jeg er god og så en svampe eller blød pensel til at glatte med.
  Håber du kommer med i Engen- ville gerne se dig i virkeligheden :-)

  SvarSlet
 8. Miri -Ja, men jeg er skam en nydelig velholdt dame i sin jnmaaaa...næstbedste alder. Men ja, jeg bruger decoupagelim og fingrene til at glatte med. Så kan jeg bagefter sidde i timevis og nulre indtørret lim af, så går tiden så rart med det...

  SvarSlet
 9. Wow, Naturlig overflod for en femmer! Fantastisk :O) Jeg holder meget af den bog, det er simpelthen min allerbedste glædes bog, den har krydret hverdagen med inspiration og farver igennem de sidste år.
  :-)

  SvarSlet
 10. Sikke nogle kup - og sikke en indsats :-) Det lyder nu som en rigtig sjov turné.
  Så mange ting man kan finde i genbrug...kommer lige fra besøg i 2 af slagsen. Det er så dejligt at finde guld for ingen penge :-))

  KH Gittemay

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.