18 september 2009

Lystig hanen gol - Carlo på krigsstien.Han er ikke spor lystig, den Carlo jeg i foråret tog ud på en lang rejse til Jylland efter. Kan meget vel være at han er en hvidplettet Sussex og har ring om det ene ben - men lystig - det er han ikke.
Kom mod mig og hakkede mig i fødderne, da jeg ville hænge tøj op - det er en uskik at de høns går frit - og her gør man dem en tjeneste og lukker op til hønsegården, og så udvikler han sig til en gårdspladstyran!
Måske jeg lige skal vise ham øksen....Lillehunden kommer heller ikke for tæt på uhyret....
Naboens æbler kan nydes - ja desværre bag hegn og på afstand, mens man hoppende...væk fra Carlos morderiske næb...forsøger at hænge tøjet op.Lillehunden er solidarisk og forsøger at holde ham i skak...

Men se - her er noget anderledes interessant
BURKATTE  
(ja, det har ikke noget at gøre med burka)


 

Både småkattene - 3 uger i morgen og hundene er meget nysgerrige. Jeg forsøger så småt at få dem "jaget" ud af soveværelset, men det er ikke lykkedes endnu.

Hunde og undertegnede er derfor henvist til overetagens soveværelse - udmærket, men...
hallo derude..flere kat'misser..

Nu skal jeg så se, om det kan lykkes at snige et par frikadeller i mig, uden klagende katte og gloende hunde...de dér øjne, I ved nok...."at du kan nænne det..."
Men det kan jeg. Maden er min og jeg skal vide at guffe den i mig - alene.

7 kommentarer:

 1. Huff, du har da litt å ta vare på der ute. Jeg synes likevel det ser litt romantisk ut. Ha en koselig kveld der i finværet. :-)

  SvarSlet
 2. er det Carlo, du mener,så sku' du da lige prøve ham....han har ikk esans for romantik.

  SvarSlet
 3. Hahaha, du skriver, så tårerne triller :-)

  Hvor er det hyggeligt med alle dine dyr - ja måske lige bortset fra Carlo, der hakker dig i fødderne. Men de små uldtotter der i soveværelset er slet ikke til at stå for.

  Ha' en dejlig lørdag, varme klem :o)

  SvarSlet
 4. Carlo, det hed ejeren af den lokale rideskole, da jag var ung, så jeg sidder og griner, så tårerne triller. Men han er nu flot, så jeg har lidt svärt for det med öksen...

  SvarSlet
 5. Lavendel, det er lystigt landliv du beskriver så malende.
  Mine haner har altid heddet Buster...
  Hav en fortrinlig lørdag.

  SvarSlet
 6. Ohh. Buster..det lyder også venligere, jeg har haft Obersten, Jensen, Alfons Åberg, og den sidste...hm det vat også af militært tilsnit...

  SvarSlet
 7. Carlo har da bare opdaget, at der ikke findes en Hr Lavendelstrik til at holde dig i ørene, så han har påtaget sig rollen...

  Men du keder dig vist ikke med dine dyr omkring dig :^)

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.