07 november 2009

Glædesdryp og farvelystFarver kan gøre mig glad
 og ked
og stresset,
men mest glad.Når jeg spiser morgenmad, udvælges dagens kop eller tallerken efter humør og dagens "ret". De sidste hindbær, her garneret med fløde af den farlige slags krævede den lyserød-kantede skål fra Arabia.
Jeg har en hel stak af dem, med blomster og guldkanter og også dem med fornemme rokokko-damer og -herrer i forskellige pastelfarver og MED guldkanter. Min farmor havde dem også, og Søster og jeg elskede dem højt. Men de var mest til pynt og til at putte vanillekranse og jødekager i til jul. Nu kan jeg til gengæld vælge og vrage og bruge dem til at spise af. Et privilegium som voksen....
Opvaskemaskine tåler guldet dog ikke. Jeg har et par stykker, erhvervet på en loppe som NOGEN har været ond ved....næsten intet guld, en sand jammer at se på!
Dagen er begyndt i de grålige nuancer. Har set et eller andet sted at der er sol på vej og har tøj i vaskemaskinen. Et sats. Ikke af de voldsomme.
Jeg er sært glad indeni, helt uden grund - bare glad.
Håber I andre har lidt af den samme følelse, så glider dagen lettere mellem hænderne!
Et par nye faste læsere er også kommet til, og jeg bliver så glad for at nogen gider læse og kommentere det jeg får nedfældet. Men jeg føler også selv stor tilfredshed og inspiration ved at læse med hos andre.
En rigtig BLÅ lørdag til jer alle - ikke blue som blues, men glad turkisblå!

7 kommentarer:

 1. Ja som vejret er lige nu, må vi selv gøre dagene farverige.

  Så hvorfor ikke en turkisblå dag og lyserød morgenservice.

  Rigtig god farverig dag til dig :0D

  SvarSlet
 2. Rigtig god dag til dig :-) Skønt med glade farver

  SvarSlet
 3. Det er ren poesi med den tallerken og de bær :-)
  Knus om må du få en dejlig Lørdag !

  SvarSlet
 4. Altså det der ser bare FOR lækkert ud. jeg SKAL have købt efterårshindbær og have dem stoppet ned et eller andet sted- måske på vores høj vi har lavet af græstørv vi tog op da vi lavede bede i vores have og som agerer læ for vores bålsted. Nu er de 3 store elmetræer, der stod der nemlig gået endeligt ud, så nu skal de ned og det giver jo lys og luft til ngoet nyt.

  SvarSlet
 5. Ha en rigtig god dag, og med sådan en smuk farvestart kan det kun blive godt :-)

  SvarSlet
 6. Kære Lone
  1000 tak for de fine ting du har sendt. Hvor var det bare sødt af dig. Der er ikke noget som strik til babyer og når jeg nu ikke helt kan mestre strikkeriet selv, så er det virkelig en god gave at få : )
  Knus fra Rikke

  SvarSlet
 7. Ja, de hindbær er fantastiske, også meget store. Det er Autumn Bliss og jeg har delt dem efter 2. år så det har jo kun kostet de første planter. En skam du ikke bor lige om hjørnet, Karin...og velbekomme til dig Rikke.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.