20 april 2010

Brrr...

Denne fik jeg også raget til mig under forleden dags indkøbsraid i genbrugsen (Ruggårdsvej, Odense red.) Skal studeres ved morgenkaffen.

Overskriften hentyder til at jeg - dels i et vældigt overmod - dels i et anfald at smånærighed har nægtet at forsyne fyret med flere træpiller...det koster...et lille husmandssted..og nu er vi altså over midten af april.
I mange år har det da været af med strømperne og slukke for fyret den 1/4 - og nej det er ikke en aprilsnar.
Men jeg ska' da lige love for...at Kong Vinter har bidt sig fast. Jeg hader at fryse, men jeg er også stædig. Så på med den uldne vest - og hva' der ellers kan forsøde morgenen.

Ja - om ikke længe....
vi drømmer "om blommede enge"....så se da at få lidt fut på, kære frk. Forår.
....og så havde historien med bind 2 - Eremitkrebsene jo en lykkelig udgang, idet de fandtes hos Dorte 13 km herfra - de blev hentet i går aftes - og er læst nu...
Fantastiske Blogland!

11 kommentarer:

 1. Anytime. Mit bibliotek er gladest når det bliver brugt. Og f...du læser speedy. Hilsen én der hellere ville fryse i sit husmandsted, end være på job...

  SvarSlet
 2. Hvor herligt at boghjælpen var lige om hjørnet :-)
  Og ja, her er det også koldt !

  SvarSlet
 3. Jeg har også bibliotek i maskinhallen...i kasser...hvis det var noget - og måske jeg bare skulle vove med ud en tur med vapperne (vov'e)

  SvarSlet
 4. Ja her er det også kold, der kom slud her til morgen.Men bare fusser har jeg nu haft længe.

  SvarSlet
 5. Ja, det er godtnok temmelig koldt endnu...men jeg er også blevet stædig og har slukket/skruet ned for samtlige radiatorer i huset. Har intet sagt til resten af banden - og har heller intet hørt :-)))

  KH Gittemay

  SvarSlet
 6. "Nu sner det, nu sner det, jeg ligger her og ser det"
  April gør hvad den vil. Den er nemlig hunkøn!

  SvarSlet
 7. Koldt koldt koldt har været nødt til at tænde igen for varmen og jeg er ellers ikke en der fryser - nu sneer det også i Jylland

  SvarSlet
 8. Hej där Lavendel!!Tack för tipset på min blogg! Såg när jag tittade lite närmare på Claus blogg att man kunde se tv programmen via hans sida...man skall inte ha så bråttom alla gånger..Härlig blogg du har..ÄÄÄÄlskar lavendel, har massor i min trädgård..de skall klippas så fort jag hinner..Kram Torprosen

  SvarSlet
 9. Åh hvor er det synd at man ikke kan få træpiller ud af det brænde vi stabler over på Sct.Johannes bålet. Hvis du spørger naboer og så videre tror du så ikke at der var nogen der kunne hjælpe med brænde? hvis du altså også har en brændeovn, det går jo ikke i pillefyr.

  SvarSlet
 10. Jo, jeg HAR brændeovn, men skorstenen (af mig selv opsat) er for lav, så ved visse ...de fleste vindretninger...slår røgen NED, og det er ikke behageligt. Svoger har lovet at komme og forlænge den...for brænde, det har jeg skam...og iøvrigt tak for omsorgen :-)

  SvarSlet
 11. 13 grader siger jeg bare. Der var 13 (!!) grader koldt her da jeg kom hjem.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.