(foto lånt derfra)
Nationalmuseet har en spændende blog - kokkepigens blog - den handler om ældre tiders mad og drikke og i det hele taget om dagliglivet....det er spændende at følge årstiderne og skikkene, i 2010 handler det om 1700-tallets mennesker.
Også kokkepigen på Herregården møder vi - her Påskedag engang omkr. århundredskiftet - ja det fra 18-1900, forstås.
Også kokkepigen på Herregården møder vi - her Påskedag engang omkr. århundredskiftet - ja det fra 18-1900, forstås.
Mange gamle, men stadig gode opskrifter finder man her.
Og får et indblik i datidens liv på landet.
påskehilsen fra høns
og
hunde
og
Tak, det må jeg ind at se :-)
SvarSletDet lyder spændende, og nogle flotte billeder du viser.
SvarSletogså god påskehilsen til dig - derovre på Fyns land - nu må vi snart derover og muge ud . . . . .
SvarSletEr meget fristet af oktober - vi får se . . . .
Alltid intressant att förstå mer av hur man levde förr! Go vår!
SvarSletEn God Påske til dig min kære. Den blog skal jeg helt sikkert ind og kigge på - lyder spændende. KNUS♥
SvarSletJa, jeg kender godt den skønne hjemmeside om ældre tiders mad og drikke :-)
SvarSletHa' en dejlig 2. påskedag og giv Mortensen et lille klap fra mig!
Vil jeg gøre, Madame!
SvarSletJa det er en hyggelig blog, med autentisk mamse, dansk så det vil noget..
SvarSletDu må nyde den sidste påskedag..
Det var en god ide - fortsat glad påske ønskes :-)
SvarSletEngang i mellem önsker jeg at vi kiggede lidt tilbage, ikke fordi det var bedre, men bare fordi vi engang i mellem glemmer hvor maden kommer fra oprindeligt!
SvarSletDejligt at se hönerne.