12 juli 2010

Sidder her igen

I min udestue - morgenen er stille - de to unge mennesker sover de retfærdiges søvn, hundene har også lagt sig - vejret lumsker lidt...så kom dog regn!!!
Jeg tænker altid, hvor meget jeg egentlig sætter pris på det omskiftelige danske vejr, når vi har lange perioder med sol og megen varme. Kunne ikke leve i et Middelhavsklima eller varmere. Straks bliver jeg bekymret for høsten og roserne og ....måske er det bare ensformigheden...
Omkring mig lever landmændene og frugtavlerne livet - en brummen af små og store traktorer og maskiner, jeg tror sådar, de har høstet på markerne helt ude ved vandet.
Ja, det er små tanker, der rør sig, sådan en varm morgen....jeg er ikke sikker på, en scanning overhovedet ville vise nogen aktivitet overhovedet...
En hel hær af fugle er så venlige at undeholde mig med ivrig fløjten og glade triller...troede egentlig, de holdt op ved Skt. Hans, måske der gælder andre regler ved Flyvesandet?
En varm lettere ugidelig hilsen

10 kommentarer:

 1. Så får du lille en varm og lettere ugidelig hilsen fra en forstad til KBH :-)

  SvarSlet
 2. En regnvåd sommerhilsen fra Holsted hvor det også tordner, det har det gjort siden kl 5.30.

  SvarSlet
 3. Her pipper fuglene også deres glade morgenhilsen :-) Tankeaktiviteten må vente, til vi får mere normale temperaturer ...

  SvarSlet
 4. Ja, endnu ingen regn og heller ikke mange tanker...god dag alle

  SvarSlet
 5. Vi må ud og danse en regndans for jeg trænger også til noget regn der kan rense luften for den her lummer hede
  Knus

  SvarSlet
 6. Utroligt, hvor menneskers tankegang kan ligne hinanden.
  Vi rejser sjældent i juli for vi holder meget af den danske højsommer og småbekymrer os for omtrent de samme ting, som du beskriver.Jeg har også en stor køkkenhave og et drivhus, hvor jeg elsker at gå ud og samle ind til dagens frokost og middag.
  Men det hele sukker efter den regn, som falder i Jylland og andre heldige steder, men som slet ikke kan finde vej ned til os i det sydlige Danmark.
  Jeg har været meget tidligt oppe og nydt ca. 2 timer i en kølig dugfrisk have, hvor jeg fik en masse fra hånden, men nu er det allerede for varmt og luften indendørs er direkte lummer - så måske skulle man overveje at rykke ud under et skyggefuldt træ med sin symaskine i dag?

  Noget må sådan en lys hed dansk sommerdag da kunne bruges til!!!

  SvarSlet
 7. Her har været skiftet fortere enn noensinne i år. Det går fra sol til overskyet på samme dag. Vi har ennå ikke hatt noe sommervær som varer derfor har vi bestemt å reise til Tyrkia en uke. Vi trenger å bade. :))

  SvarSlet
 8. Jeg elsker også det danske omskiftelige vejr. For et par dage siden var her hedebølge. I går regnede det hele dagen. Og for et halvt år var der sne alle vejne! Det er fantastisk!
  :O)

  SvarSlet
 9. Jeg véd ikke, om det er det sene forår, men jeg har også undret mig over, at fuglene stadig har så meget stemme, både lærker, mejser, rødstjert, solsort og bogfinker har travlt.
  Vor meget lærenemme solsort er gået over til at lægge tre ding-ding-ding ind, præcis som hjemis-bilen. Tidligere lærte vi en at fløjte "Dengang jeg drog afsted", og i årene før var Barbie-girl populær.

  SvarSlet
 10. På Strynø havde vi også én, der kunne Barbie-sangen!!

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.