06 september 2010

Terminator bygger op I

Denne gang skal det gøres orn'ligt. Vi starter helt fra bunden. Gulvet lægges i etaper, så kan det tørre ind imellem, for der er altså møbler, der er så tunge, at det går over min formåen....ja, hårdt at måtte indrømme -
Gulvet har jjo krejlet mig til - 46 m2 for 800 kroner - det er såmænd "bare" laminat, men det er praktisk (tænk på 2 hunde, et uhyre antal katte, en høne i ny og næ samty hende selv i beskidte træsko...) og jeg kan godt lide den mørke farve som kontrast til de hvide skabe, stålhvidevarerne og hvid bordplade.Det ender ski da med at blive helt nydeligt - farveklatter kan man jo altid smide her og der på hylder og i vindueskarme...:-)

Mit kogeø-element Värde fra Ikea har jeg en ide om, skal males sort...men jeg sover på det....en tid...

Nu bliver det vel ikke alt for trættende for jer med al den køkken- og håndværkersnak? Jeg har ingen at sparre med under byggeriet, så det er fint med alle kommentarerne, også hvis I synes, det bliver liiige underligt nok...
Men der er jo det med en blog - synes jeg - man må skrive det, der presser sig på - det er ikke underholdning eller samfundsdebat, jeg præsterer - men et indblik i en single-handy-håndarbejds- og havegal kvindes liv og færden - kort sagt hverdagen, som den former sig her i det flade nordfynske sand-og vandland.

Må I alle få en ny og dejlig uge -

11 kommentarer:

 1. Snakk i vei om ditt kjøkken du. Plutselig ble jeg enig med deg. Det er jo en blogg der vi kan skrive om løst og fast. Jeg tør liksom ikke rive meg helt løs og tenker ofte gjennom at det skal ikke kjede mottakeren, men hva så?
  Man kan skrive det man holder på med. I ettrtid når jeg tenker på hvordan vi hadde det når de arbeiderene var her og aldri ble ferdig og jeg ynes de ble en del av livet mitt. Ja, det haddde sikkert blitt en morsom fortelling for bloggleserene.
  Stå på lavendel, skriv det du vil. Venter med spenning på at kjøkkenet skal gro frem. :))

  SvarSlet
 2. Det er vel nok flot, at du kan lave sådan noget selv!
  Vores blogge skal absolut afspejle hvem vi er - og måske er det derfor, at ombygning desværre ikke indgår i min ;-)
  Klem og ha' en dejlig dag, Lone!

  SvarSlet
 3. Skriv du bare løs - det er kun hyggeligt at se andre gå og rode med noget, som jeg selv går og venter på :o)
  For 3 år siden total renoverede vi vores badeværelse og havde jeg haft en blog - så var i blevet indraget der.
  Glæder mig til at se dit nye køkken - klø bare på Lavendel - livet er ikke kun en flot rose ;o)
  xoxo

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre, at jeg kan kaste mig videre ud i bloggeriet - men som I siger - en blog afspejler hvem vi er , og hos jer alle finder JEG jo noget, der er spændende, morsomt, sørgeligt, interessant og læsværdigt, tak til jer!

  SvarSlet
 5. Hvor bliver dit gulv fint. Jeg vil gerne høre om dine erfaringer med pergogulv, for vi har i stuen og forgangen kork og det ser herrens ud pga hundekløer. Vi havde ikke hunde, da vi lagde det som afløser for kokostæpper, der var så moderne.

  SvarSlet
 6. Karin, det gulv jeg tager af, er også Pergo - det har jeg været megt glad for nu i 5 år, det var ikke nyt, da jeg overtog huset, men hunde katte m.m. har ikke ødelagt det. -Det er kun fordi det ikke er lagt ind under skabene og i en lille gang, jeg laver om, så det kan jeg godt anbefale.

  SvarSlet
 7. Jeg nyder skam at følge med i dine køkken-rumlerier.

  Vi har også pergo-gulv i køkkenet, og det er meget slidstærkt. Men man skal dæleme ikke tabe en gaffel på det, for det lyder så højt!

  SvarSlet
 8. Det ser rigtig godt ud...er spændt på det færdige resultat, så skriv endelig videre.

  SvarSlet
 9. Jeg er fuld af beundring over din enorme flid og den energi du lægger for dagen. Det ser ud til at blive et dejligt køkken og det har du så sandelig fortjent. Selvfølgelig skal bloggen handle om det der optager dig - jeg synes det er skønt at lægge 'øjne' til alle dine betragtninger. Rigtig god vind med byggeriet (og alt det andet du har gang i) og mange hilsener herfra :-)

  SvarSlet
 10. Nej det bliver ikke for meget. Måske er det et andet "publikum" der tænder på lægning af gulve, men du har jo også mulighed for at fortælle lidt om en havegale igen, senere :-)

  Laminat gulve er praktiske og pæne. Jeg gætter at der er lige så mange kvaliteter laminat som der er træsorter, men alle er de modstandsdygtige overfor vand og mudder. Prøv at kradse i et overskudsstykke for at se, hvor hårdt det er - du skal nok ikke slæbe for meget slibe-mudder med ind :-)

  I min ende af verden kan jeg pludselig visualisere at jeg rydder et værelse og får lagt gulv der. Men kun eeet værelse :-)

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.