08 september 2010

Zirkus Nemo - Stur, stur nummer!

Lad mig først tilstå.....det er århundreder siden, jeg har været i cirkus.....
I går følte jeg mig virkelig godt underholdt i det lille, men ikke desto mindre ret bemærkelsesværdige 
Zirkus Nemo. --
Der var gode musikere, der ind imellem deltog lidt i forestillingen,
der være skæve og sjove rekordforsøg - således "Målermanden" - en gæv gut, der med germansk accent
("Molermanden, ne?) forsøgte at vinde os for "molinger", og i går var det helt sensationelt - en blindmåling!!
Der var den lille generte, men overvættes dygtige trapez- og tovpige - hver gang hun slog en krølle på sig selv, trak hun "genert" ned i sin korte kjole, ogs¨å selv om hovedet var nede og benene oppe - det skulle se ordentligt ud...
Der var selvfølgelig den vrede Smadremand - "Odense - lorteby", I er det grimmeste publikum, jeg smadrer med ryggen til"
der var den glade Bager-Jørgen, som nu var holdt op med at være vred og gjorde mange undskyldninger, nu var han forelsket.....og hans Tartelet-dans var forrygende - ("det er godt nok svært at kønsbestemme tarteletter") - vi så solotarteletternes forrygende dans, der endte i et fald og en smuldring - "ja, de holder ikke længe, sådan nogle solotarteletter" -
Vi mødte Magiske Marianne, der nu var i overgangsalder og havde hedeture og ikke kunne huske mere - således heller ikke det magiske nummer....vi mødte manden, der IKKE fløjtede alverdens melodier, han kunne bl.a. fortælle at han kom i de kongelige kredse - havde IKKE fløjtet til Joakims bryllup (det første) , og han sad under skrivebordet til Dronningens Nytårstale og lod være med at fløjte - en stor succes -
jonglørnummer var der - boget jeg ellers hader, men her var det en sød ung mand og et forrygende nummer, så jeg måtte overgi' mig.
Søren Østergård som den søde klovn , der med barnlig glæde viser os sine sæbebobler og bliver overtrumfet af en ung dame med meget større sæbebobler....ubetalelig og rørende.


 Så alt i alt - festligt - folkeligt - og fornøjeligt!
I dag må jeg videre med gulvet. Køleskabet skal tømmes og rykkes for at jeg kan komme videre, i går fik jeg også malet dørene og sorteret nogle gryder fra. Føler mig vældig effektiv.
Det stormer og brager derude, så jeg gider alligevel ikke opholde mig der.


4 kommentarer:

 1. Åh, jeg ville gerne have været med - det er længe siden jeg har været i cirkus :-)
  Klem og en dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 2. Hahaha - denne Magiske Marianne kunne jeg godt tænke mig at møde. Jeg tror vi kunne tale godt sammen: "Kan du huske ham der, du ved, med den sjove hat, ovre i den der store by, hvad er det nu den hedder ..." "Nåh Pjerrot?"

  Hvor er det sødt af dig at fortælle - næsten afsløre - hele Zirkus Nemo for os, der ikke lige havde lejlighed til at se det. Jeg tror du ville være en god reklameagent i den lokale presse. (Den lokale presse i Helsinge læses af mange, jeg ved ikke om det er sådan i Lavendel-land :) )

  Jeg er især fascineret af den unge dame, der hele tiden trækker ned i kjolen :-)

  SvarSlet
 3. Så bra at du tar deg tid til litt adspredelse. Da er det kjekkere å sette ignag med jobbingen igjen. Jeg synes du er dødsdyktig som gjør slike ting. :))

  SvarSlet
 4. Du lyder nu også til at være rigtig meget effektiv. herligt at det Zirkus var en oplevelse
  Knus og dejlig dag derude på landet

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.