Uhm - safran - den dyre, du ved - og sukker i morteren...
Så lægges dejen til hævning natten over og..
den er blevet prikket...
den er dejlig at arbejde med...nu er lussekattarne i ovnen og en herlig duft breder sig.
Det lysner derude, men jeg HAR set dem - Lucia brud og hendes terner og stjärngossar-
Lige her kan du også se dem.
Södre Latin - skønt stort kor i Kungsholmens kirke
Jeg tror, jeg nupper en reprise MED boller og kaffe til!
Rigtig god Luciadag!
Vi er næsten hel simultane - har også - efter din inspiration - hørt svensk luciakor og bager luciaboller. Fandt en opskrift hos Badut som jeg prøver http://badut.typepad.com/badut/lusekatte-luciaboller.html.
SvarSletVi er heldige med safran - Renaud har det med hjem fra Iran.
Uhm, du bager også Lone - her er der rugbrød i gang. Der er ikke noget så lækkert som hjemmebag :-)
SvarSletNu vil jeg følge dit link ...
God luciadag til dig!
Altså Janne - jeg elsker safran!og ha' en hyggelig dag begge!
SvarSletTak for din kommentar :-) Trist man ikke kan lægge smagsprøver op på nettet ;-C
SvarSletSmukt og ssanselig!
SvarSletJa - de var gode - var lige hos Sønnen med en portion...havde dog undladt lys i hår og sang på læben :-)
SvarSletJeg har endnu til gode at høre Luciasangen og spise boller :-)
SvarSletGod mandag til dig
Oh hvor er det smukke billeder! Sådan en oplevelse er lige til at komme i julestemning!
SvarSlet