02 januar 2011

Den store Bamse gik sin vej
Hørte Bamse var død.....han hørte egentlig ligesom bare til...ikke?

R.I.P.

10 kommentarer:

 1. Jo, han gjorde så; men desværre hørte han jo også til dem, der ikke var god til at passe på sig selv: Dirck Passer, Tommy Seebach....... hver på deres måde. Det liv i rampelyset slider.

  SvarSlet
 2. ... sin vimmers-vej, nej, man skal ikke spøge, og jeg har ikke gættet, hvad han er død af. Det oplagte gæt er, at overvægt har været medvirkende til åreforkalkning og for lidt blod til hjertet. Men det kan lige så godt have været lungebetændelse eller hjertefejl, som har slukket for den gamle kæmpe.

  SvarSlet
 3. Hjertestop.....men det siger vel egentlig ikke noget???

  SvarSlet
 4. Bamse med sin dejlige stemme - jeg synger ind i mellem nogle af Bamse's gamle sange "i en lille båd..." og har lånt Bamse's bedste på bib. Jeg syntes mine drenge skulle vide hvem han var. Og da jeg sagde at Bamse var død, så vidste de godt at det var "vimmers-vej" for ind i mellem hylder jeg lige som Bamse i Vimmersvej :o)
  En skøn mand er væk ♫♪♫♪♪♥

  SvarSlet
 5. Enig - Han var bare stor - på mere en måde.

  SvarSlet
 6. Enig - Han var bare stor - på mere en måde.

  SvarSlet
 7. Jo det gjorde han. Underligt, at han nu er borte. Selv ungerne blev lidt trykkede, da de hørte det og tog lige 5 sek. stilhed.

  SvarSlet
 8. Det var en trist nyhed at læse og det er en trist tanke at han ikke synger mere med sin specielle stemme. Stærkt at du har sat netop det you tube klip på din blog.

  SvarSlet
 9. Det var trist å høre...han har vert min store helt hele livet, elsker musikken hans, og den lever videre heldigvis.
  Klem Hanne

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.