Mad til når man egentlig ikke gider lave mad, og alligevel er sulten.
Pariserbøf.
Man tager
noget godt hakket oksekød og former bøffer, krydrer godt
og steger som sædvanlig.
Mens de steger, ristes brød...jeg brugte det hjemmegjorte sigtebrød,
så sættes de øvrige ingredienser frem
høvlet peberrod, kapers og syltet rødbede,
spejlæg fremskaffes i en ruf
arrangér bøf m.m. på brødet,
og voilá
Velbekomme!
OG SÅ ER DET I DAG, JEG TRÆKKER VIN DEREN I MIN GIV-BORT----
SPÆNDINGEN STIGER....
SENERE, MINE ÆREDE LÆSERE.
Nu er jeg jo vegetar, men jeg er sikker på, at gemalen ville elske at få sådan en servering!
SvarSletNyd din dag :)
Klem
Mærkelsesbeværdigt er, at pariserbøf ikke er for sømænd ombord på et skib: thi der hedder det et ruf-ruffet.
SvarSletSer gott ut! Och vilken fin tallrik.
SvarSletHvor sjovt det har jeg lige planlagt jeg skal have i weekenden, og jeg ser mere end frem til det :)
SvarSletDet indlæg kan du ikke være bekendt. Mine tænder er ved at drukne i vand. Mine tarme skriger af sult, højere end en flok damegale hankatte. SKAM DIG ;-D
SvarSletMums, det lyder dog laekkert.
SvarSletNår nogen siger Pariserbøf - så tænker jeg straks på min fru moder - helt til det sidste kunne hun blive helt salig efter pariserbøf - det plejede hun at få på Grand Hotel efter dansetimerne med min far
SvarSletUh ja - det smager bare godt. Nemt og skønt.
SvarSletUhm...jeg fik det i gamle dage på .....hjælp jeg har glemt det....der med hunden Tobias...nej, det er frygteligt, hvor kan jeg glemme....Franck A. - selvfølgelig...nu er det ikke, hvad det var, men dengang......
SvarSletSå skal man lige huske at have kapers og løg tilstede :-) og spejlægget må ikke gå i stykker!
SvarSletTænk, du giver appetit med sådan en omgang ord.
Godt jeg lige har spist! Men det er lææænge siden jeg fik en pariserbøf sidst, så det skal nok ikke vare længe før der bliver en travl dag hvor det passer som fod i hose. Tak for inspirationen ;-)
SvarSletJa, jeg glemte løgene...
SvarSlet