19 februar 2011

Man agter at foretage en reise


Ja....i dag er der blogtræf i København. Det ta´r vi helt roligt og ager med futten derover og hjem igen i aften. Amagerpigen med forældre har tilladt sig en lille ferie...nu har tøsen fået pas, så skal det da prøves! De har lejet en lejlighed i Berlin et par dage, og efter sigende er det en superbaby, de har taget med derned...
Men hvad jeg vil sige med det - så kan jeg jo ligeså godt tage hjem.
Om det er langt at køre for sådan et træf?...Synes det egentlig ikke, det tager en time og sytten fra Odense. Dertil  skal jeg alligevel for at få hundene passet. Og man strikker så dejligt i et tog. :-)


En tur ved stranden i isnende kulde - der er lavet nye stenmoler/høfder for et par år siden. Derefter er det, som om strandbredden er blevet meget bredere - men der er ingen opskyllede østersskaller, som der plejer.
Måske tilfældigt, måske er der ændrede strømforhold inde under land? Lidt ærgerligt, for de er enormt flotte og kan bruges til både dække ved lavendlerne, pynt og som lysestager.


Men der var ikke nogen på den øde kolde strandbred.


Jeg får nu heller ikke umiddelbart lyst til at campere her...nu....


Mågerne holder træf..


12 kommentarer:

 1. Hvis det kun tager 1 time og 17 min fra O til K og omvendt, ja så er et træf i en af byerne da til at overskue. Som sammenligning tager det omkring ½ time fra min station til København og jeg bor ellers lige i nærheden.
  Ses om lidt :0)

  SvarSlet
 2. Ja, det er ikke meget længere end det tager mig at komme til træf.
  Vi ses :-)

  SvarSlet
 3. Håper du får en flott dag i københavn. Snes ikke reisen er så lang.Det er ikke lange tiden igjen nå så er bildet av stranden helt anderledes. :))

  SvarSlet
 4. havde jeg vidst at du skulle med futteren fra Odense.... havde jeg også meldt mig til ... så kunne vi ha' fulgtes men det er jo først nu jeg opdager det....
  rigtigt godt blogtræf til jer :)
  kh♥

  SvarSlet
 5. DSB er fantastiske til at få strikket. (Især, hvis toget er forsinket!)
  Rigtig god tur!

  SvarSlet
 6. Ønsker dig en god og behagelig rejse til staden. Håber der er tog til tiden i dag

  SvarSlet
 7. En anden gang kan vi måske samles i en bil?

  Selv valgte jeg fra pga. den økonomiske side af det, men hvis man er flere der samles i en bil vil de være billigere end toget :-)

  Dejligt, at I havde en god dag.

  SvarSlet
 8. Ja, det kunne være en mulighed, men jeg rejser til ½ halv, så det var jo billigere end med bil

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.