16 marts 2011

Det grønneste


som I så af mit forrige indlæg, var jeg en tur ved stranden i går. Det susede og blæste vildt, men en sær forløsning er det alligevel at gå der...helt mutters...finde sten, overveje en tur i bølgen...havde desværre "glemt" håndklæde...og finde et par sten eller tre.


Og her kommer det grønne ind i billedet - RAMSLØG -  de er her nu, lidt fine og spæde i det, men , men ..
dejlige og flotte i smagen. De vil blive brugt i en gratin med jordskokker, kartofler, tomater og nælder...smaddersundt...ja, lidt ost på toppen skal der også på. Ellers plejer jeg at lave urtesalt af dem.


Mere grønt...den venter på juleaften 20...? hele det store bare stykke, hvor der blev fældet for 2 år siden er nu fuld af små grantræer.


Forleden viste jeg det det store grønne frugtfad, sørme om jeg ikke fandt en tallerken til det. Men om jeg finder 5 mere er vist tvivlsomt, det er skørt materiale.


Både grønt og hvidt...se skovbunden fuld af vintergækker...det er tidligere del af en meget stor have, så forklaringen ligger der. Sødt ser det ud.


Vesten blev (næsten) færdig, en model fra Drops med modifikationer udført i merino. Rigtig forår med de farver, synes jeg. Måske man kan blive nødt til at finde noget, den kan passe til...hehe
Jeg vil gerne sige tak til de søde kommentarer til mit indlæg om min far. Han er vist iøvrigt snart på vej hjem...ikke rask..men...det bedste, det kan blive.

7 kommentarer:

 1. Fin vest..
  En tur ved stranden og samle sten, er også en af mine ynglings ture..
  Men jeg se at jeg skal ned og kigge efter ramsløg..

  SvarSlet
 2. Havet er smukt både i ruskvejr og i magsvejr. Vi vil starte den gamle nye Opel og drage til havs, næsten og UDEN badetøj og håndklæder :-)

  SvarSlet
 3. Fine bilder, fint å se at våren nærmer seg. Vi kan godt ta på oss litt farger da, slik som din fine3 vest. :))

  SvarSlet
 4. Ser ud og lyder som en dejlig havtur uden at komme til havs.
  Det grønneste jeg lige ser her og nu, ja det er harens halstørklæde!!

  SvarSlet
 5. Jeg kan nemt gå i vandet uden håndklæde, men jeg har ikke tænkt mig at gøre det! Damp eller ej :-)

  Det var ellers et fint lille juletræ, der trængte til at blive fotograferet. Det er så godt at de er grønne året rundt, men alligevel er de jo kønnest om foråret :)

  Jeg ville ønske, at jeg kunne finde bedre placeringer, så de både giver læ og giver plads.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det dejligt ud ed sådan en strandtur - og den gratin, du har i tankerne med ramsløgene, ville jeg gerne smage ;-)

  SvarSlet
 7. skønne grønne billeder :)
  grøn er jo håbets farve og håbe gør vi jo alle på det eller andet
  kh♥

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.