04 maj 2011

-fynske fumlerier og fiksfakserier


Noget blev (næsten) færdiggjort i går, men mange projekter var i hænderne. Strik, syning og hæklerier - sådan arbejder jeg bedst, som den flakke jeg er. Jeg var længe i tvivl om den lomme - men jeg synes, broderi og stof passer så godt sammen, så sådan blev det.


Lidt udendørs arbejde i den dejlige sol - der var faktisk varmere ude end inde, men så tændte jeg op i brændeovnen, det hjalp. Da klokken var 16, begyndte regnen, men hagl, sne eller torden kom ikke her forbi, og i dag skinner solen igen. Stigerne er lavet af hassel, og de kan enten bare pynte som de er eller bruges til at hænge et eller andet på.


Hvad vil Lavendel mon gøre med disse???? Kan nogen gætte det?


I løbet af eftermiddagen ville jeg lave en tår kaffe, men så mange ideer og flyvske tanker rumlede i hovedet, at kaffen kom i blenderglasset i stedet for i bistrokanden.

Ses vi
????   Jeg er på nr. 46.

5 kommentarer:

 1. Jeg forstår at du hadde mye energi fin igår. Lommen var bestemt over det fin på kjolen. Det gjør den spesiell. Jeg er litt sjokkert over det haglet, mendet er vel bare et gufs i luften. Idag får vi en fin dag og det er så herlig. :))

  SvarSlet
 2. Du blir nok nødt til at lære den hjerne at holde lidt igen :)
  Hvor er det en skøn lille kjole og de pinde der lå på jorden - jahh de skal stå rundt i kanten af en krukke og så fletter du med garn rundt ( ala pileflet) , planter skønne blomster i krukken , og vuptidotcom, den fineste krukke er klar ;0))

  SvarSlet
 3. Yndig pigekjole! Hvilken str. er det mon?
  Jeg håber sådan, at jeg har det godt på lørdag, for så kombinerer jeg et besøg hos Svigermor i Odense med Forårsmarkedet. Vil rigtig gerne hilse på dig og se alle dine fine ting:-)

  SvarSlet
 4. Godt gæt, M - men nej...ikke det, men det var da et forsøg værd...
  Irene, det ville glæde med frygtelig meget - jeg skal lige have målt kjolerne, så kommer der str. på, men den er ret lang, og stropperne kan egentlig krydses, så den kan vel bruges et par år??

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.