14 maj 2011

Solstrålehistorie...tak H&M


Enkelte nåede vist at se min bøn....disse røde Hasbeens så jeg Miss PUK's Project promenere med til forårsmarkedet, og jeg blev helt syg efter dem. I forvejen havde Miri flashet et par lignende hjemført fra broderlandet....jeg længtes efter røde træsko, og mandag styrtede jeg i H&M....totalt udsolgt!
Prøvede på nettet...ingen at finde...så at andre også ledte, men nej....
Har set dem nu på ebay til opskruede priser, og nej, det er ikke rimeligt at købe rigeligt ind og sælge dyrerere, vel.....I ved nok, der er et særligt sted i Helvede for kvinder, der ikke hjælper hinanden, ikke???
Jeg gik på onlineshoppen hos H&M i flere lande - fandt dem til sidst i Norge....her kunne jeg købe dem, lige, til jeg skulle skrive min adresse...... kun Norge som leveringsland.....
Jeg skrev til en norsk blogger om hun kunne hjælpe, jeg skrev til den norske H&M kundeservice....og så ringede min telefon ellers....
nåede ikke første gang, men så tikkede der en mail ind -
fra DANSK  H&M - de havde lige ET par røde str. 38, så hvis......så hvis jeg ville have dem, skulle den søde dame nok sende dem afsted som "Haster-pakke" - jeg fik ovenikøbet lige en 10% rabatkode til at virke.....tænk sig.....det er da f........ god kundeservice.
Vi har ovenikøbet fået regn her til haven - så her skriver en glad

11 kommentarer:

 1. nåede lige at læse efterlysniig ...
  men skønt at hjælpen var nær ...
  glæder mig til at høre om de er go'e
  kh♥

  SvarSlet
 2. Jeg så desværre ikke efterlysningen, for så havde jeg da også sat himmel og jord i bevægelse for at finde et par til dig - og et par til mig ;-)

  De er godt nok flotte♥

  SvarSlet
 3. Jeg har lagt billet ind på et par på ebay til max 55 pund + forsendelse, hvis....

  SvarSlet
 4. Godt du fik dem. De er rigtig søde.

  SvarSlet
 5. Skøønt med god service, den findes selvom mange siger det modsatte. Måske har det noget at gøre med måden ønsket bliver sagt ;0))
  De " træsko" er da totalt vildt lækre.
  Heldige dig :) du har fortjent dem.

  SvarSlet
 6. Skønne specielle træsko, til en speciel pige. Det er da fortjent.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Ja, jeg glæder mig til de kommer :-) tak for jeres søde kommentarer.

  SvarSlet
 8. Når man virkelig vil ha noe da setter man himmel og jord i bevegels. Så flott at det gikk iorden. Det nytter å stå på. klem :))

  SvarSlet
 9. Det var da usædvanligt hjælpsomt. Tillykke med dem - de er 'rappe', som vi sagde engang (nu hedder det vist seje eller cool ;-)

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.