09 juli 2011

Lørdag - ikke på den lade side..


Næh, jeg har ikke besøg af Sydamen, men her på den nye bærbare ligger ikke så mange fotos....endnu...(og jeg skal nok huske at tage back-up af dem, kære Søn), så jeg fandt lige et smukt foto her på bloggen.
Ærlig talt er jeg snotforvirret for tiden, hverken tvær eller det modsatte, sådan mellem det meste af tiden.
Naturligt nok....som min psykolog sagde "Jeg tror da nok lige din søn ville blive skuffet, hvis du var ovre sorgen efter en måned....." - og han har jo ret, manden.
Det kan ikke forceres.
I går kom også et glimt af den sædvanlige Lavendel-foretagsomhed, idet jeg satte mig med udklip fra gamle "Gør-det-selv-blade. Det er jo farligt. Det ved jeg godt. Heldigvis er jeg begrænset af en vaklende økonomi, så det er ikke de store projekter, der kan komme på tale.
Men, men....en førstesal, der bare venter på renovering....noget må gøres, idet "nogen" allerede har flyttet rundt og revet en enkelt væg ned....
det store værelse er ok - det er sove- og om vinteren gæsteværelse. der skal males og sættes tapet op på en enkelt væg. ("Nogen" har allerede kradset noget af det gamle af....under rutex'en er der fine blomster).
Så er der det andet ret store, men mørke rum. Der skal et Velux-vindue i og laves et langt arbejdsbord langs med skråvæggen. Sættes hylder op og ordnes.....her skal det store syrum være.
Det lille værelse....og her var det, jeg fik en åbenbaring. Der skal da være en alkove med en seng under/op ad skråvæggen. Skuffer under og reoler/skab for enden. Fint forhæng.
Der er lavet tegninger og fundet de første materialer.....det er jo det fed e ved at have "skrammel" liggende hist og her. Så tænker jeg mig også noget fint tapet, jeg har flere at vælge imellem, men tror det skal være lysegrønt - og med blomster.

EN HELT anden ting. Når jeg skriver, farer ordene op og ned på linjerne. Pludselig 3 linjer op, eller nede i etiketter......det gør mig hidsig, så må jeg klippe/indsætte....det skete også på den anden bærbare, er det Blogger eller bare mig?????

13 kommentarer:

 1. Godmorgen søde "nogen". Tillykke med den nye computer. Dine renoveringsplaner lyder fine, spændende - har jo aldrig set din 1. sal :o)

  God lørdag til dig og kræene.
  Kh

  SvarSlet
 2. Sikke fine planer ! At drømme og tegne og planlægge , er dejlige stunder:-)

  SvarSlet
 3. Nej, men den 1. sal er ikke noget smukt syn as it is....og tak

  Som du ved, Miri, er der altid planer ...:-)

  SvarSlet
 4. Godmorgen, Lone, psykologens ord går lige i hjertekulen. Hvor er det smukt sagt.

  Så gode planer du har med huset - her kunne der også trænges. Håber du får en god dag med solskin.

  SvarSlet
 5. Hejsa
  Det er hverken blogger eller dig, men nok din computer der gør det.

  Min opfører sig lige sådan, uanset hvor jeg skriver. Om det er i et word-dokument, eller her på bloggen. Skal altid lige tjekke om der står det jeg vil have til at stå.

  God lørdag.
  Mvh. Dianna

  SvarSlet
 6. Fint at du har noe på gang, men sorgen blir nok en følgesvenn i lang tid og det er vel helt vanlig når man har mistet et barn.
  Jeg hadde nok ville snakket med de jeg kjøpte computeren hos. jeg hadde ikke giddet å skrevet på en maskin som hoppet opp og ned......:))

  SvarSlet
 7. glæder mig til at se billeder efterhånden som projektet på 1. skrider frem!
  Ville ønske jeg havde plads til "skrammel" som jeg kunne bruge..
  Har også plane, men vores økonomi ligner vist hinanden.. :O)
  Træls med computeren, men jeg har ikke forstand på den slags. Er totalt pc-debil!! :O)

  SvarSlet
 8. Spændende planer du har.....godt jeg følger dig!

  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 9. Ja, nogen gange bliver dagen anderledes. Jeg måtte til byen efter en fødselsdagsgave til et party i aaften, tog på vejen hjem omkring en af strandene- mmmm...nu er der plukket solbær, så må vi lige se, om der også bliver lavet saft eller sirup...

  SvarSlet
 10. Dejligt med planer. God dag til dig.

  SvarSlet
 11. Hvor er det godt psykologen er der til at fortælle dig hvordan det hele hænger sammen. Inderst inde ved du det jo godt, det er bare så svært at acceptere ..

  Jeg misunder dig din foretagsomhed, her har det stået på tomgang og lidt strik:)

  Kærlige tanker marianneL

  SvarSlet
 12. Godt, at sønnen fik lært dig, at der skal tages back-up!
  Idag kan det jo gøres automatisk dagligt over nettet, uden at man skal huske noget som helst.
  At det hopper, har jeg aldrig oplevet, men jeg tænker på, om du har overført noget fra den ene computer til den anden, som forårsager problemet?
  Hvis ikke, må det jo være blogger......selvom jeg altså ikke oplever det.

  SvarSlet
 13. Hopperiet kender jeg til fra de to bærbare vi har haft. De kloge siger det er fordi jeg kommer til at udløse en kommando, mens jeg skriver. Altså at min hånd rører ved noget på computeren samtidig med at jeg trykker et bogstav. Så jeg øver mig i at holde hænderne svævende og kun trykke på bogstaverne :-)

  psykologen har jo ret, men det gør det ikke mindre hårdt. Knus

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.