08 juli 2009

Det første af altings fest


er titlen på en bog af Jørgen Riel, men det kunne passende overføres til den tilstand jeg var i i går. Skulle hente potter i drivhuset til mit rosenstiklingeprojekt (se blomsterbloggen ), og hvad fandt jeg - modne ferskner! Ikke så store, men ubeskriveligt saftige og søde.
På gårdspladsen langs med stalden hvor jeg har min butik, er en række hortensia i stor stil. De begynder også nu - meget tidligt, synes jeg. De har nok oprindeligt været blå, og så har manglemt at give dem aluminiumssulfat i vandet, så bliver de lyserøde. Så har jeg vandet lidt med det, og nu har de alle farver mellem rød og blå. Flot, ikke?

Den er også på banen nu, sommerfuglebusken - Buddleia - der tiltrækker vingede væsner-
Så jeg sidder en stund og festligholder øjeblikket.

En god varm dag til alle

8 kommentarer:

 1. Uhm, hvor bor du smukt blandt hortensiaer og sommerfuglebuske! Og ferskner af egen avl lyder simpelthen så dejligt ... Mine hortensiaer er også både blå og røde - det ser da festligt ud ;)

  SvarSlet
 2. Ja, det behøver ikke være så klinisk ens her hos mig.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker den frodighed din have har.. Jeg skal have en sommerfuglebusk basta..Jeg vil have alt jeg ser af buske og planter, som et forkælet barn i en legetøjsbutik..
  Stort smil fra Ærø til Fyn.

  SvarSlet
 4. Jeg har flere, i forskellige farver, jeg kan nemlig også godt lide deres duft. Der er nok en sommerfugl gemt i mig heheh

  SvarSlet
 5. Åh , der er altså så smukt hos dig - jeg frydes :-)

  SvarSlet
 6. Tak, ja alt ukrudtet ses jo heller ikke så godt - godt man nogen gange kan beskære sine fotos :-)

  SvarSlet
 7. Jeg siger det lige igen. En paradishave og en helt vidunderlig legeplads med smukke buske og blomster. Hvor er der dejligt hos dig.

  SvarSlet
 8. Tak søde Manna, det er skønt, når andre også kan lide det, man selv sætter pris på.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.