02 juli 2009

Frugtåret 2009


Jeg har skrevet det før, det bugner derude, jordbær, stikkelsbær, moreller og nu kommer disse de sure dejlige ribs, så gode til saft, i kager og i salat.


I drivhuset kommer fersknerne snart, de er tyndet kraftigt ud, så de enkelte bliver store og velsmagende - og fuld af saft.

Så er der gang i augustæblerne, Transparente Blanche, som muligvis IKKE er tyndet hårdt nok ud, så bliver det jo nogle sure skravl...vi ser det an...

Jeg kan oplyse at alle blogge er vendt tilbage til min læseliste, men jeg lider ikke, når sligt hænder, er altid overbevist om at jeg har slettet et eller andet selv.

Lige nu i skrivende stund drønede et hold cykelryttere forbi med ledsagevogn - måske Team EasyOn ? - for der er da ikke andre, der er sindssyge nok til at fistre afsted i den varme.

Nu må jeg ud og kravle lidt i de to moreltræer, som en solsort lader til at ha' opdaget. Vi må se, hvem der spiser hurtigst. Jeg advarer, jeg er møj hurtig, når jeg først sidder i træet.

10 kommentarer:

 1. Hvilken overflod :-)
  Hils Team easy on fra mig , når du sidder i toppen af dit Moreltræ :-)

  SvarSlet
 2. God tur i moreltræet, ja det er dælme lækkert med alt det frugt..
  Varme hilsner

  SvarSlet
 3. Sikke en masse dejlig frugt du har omkring dig.

  SvarSlet
 4. Du kan tro, jeg nyder det osse.

  SvarSlet
 5. Jeg sidder spekulerer på, om der er noget, du ikke har i din paradishave.
  Men dejligt er det at hente fra naturens spisekammer

  SvarSlet
 6. Ja, Manna - da jeg boede på "sydhavsøen" havde jeg store æbletræer og 2 store valnøddetræer, en morbær og en mandel - DET har jeg ikke her.De kan nok ikke nå at vokse op, før jeg bliver "aflægs", men jeg er glad for det jeg har, og jeg ved at det meste har jeg selv sat hvor det er, det er en god følelse.

  SvarSlet
 7. Jeg håber, du nåede at få lidt moreller før solsorten, haha :-)
  Din have ligner det rene slaraffenland for både mennesker og dyr, tænkt at have så flotte ferskner, suk ...

  SvarSlet
 8. Du har det så fint med all den frukten og de grønnsakene. Det er en herlig plass du har. Flott at du deler det med oss slik at vi kan la oss inspireres ihvertfall til å plante det vi har plass til. Ha en fin dag med morellene dine.
  :-)

  SvarSlet
 9. Ja, der findes en Yo-Yo maker i 3 forskellige størrelser. Med dem i hånden kan man lave de fineste rosetter.(Fås i Stof og Stil)
  Dem jeg viser på blogge er midterstørrelsen.

  God varm dag...
  Karen

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.