20 juli 2009

MUCTRIFF

Dimerci, Basestru, Tagshp, Shilaspo, er I med? Torize, Dinght, Tratte- stadig ikke? Hvad så med Chesse? Eller Hystery? Ja men det er jo ordene, man dagligt bliver udsat for i de forskellige blogge, efter man pænt og venligt har lagt en lille kommentar.
Ikke altid er jeg vågen og klar og fattet til Basestru, den virker lidt brutal, mens Torize er anderledes blid og medgørlig. I dag tog ovennævnte Muctriff virkelig førsteprisen som øjenåbner, uha, den er ikke rar. Min krøllede hjerne kan ikke lade være med at forestille sig noget bag ordene, hvad er det? Hvordan er det? Rart? Blidt? Blødt? Brunt eller Grønt? eller som Muctriff ikke noget, man kunne lide at støde på en mørk aften i skoven.

Har den rablende sindssyge slået sig ned hos mig, eller er der mon andre,der har samme oplevelse? Disse ord, hvad vil de hos mig, er det kun mig der får de grimme ?

Nå, back in reality har jeg fået pudset læsebrillen med en autoriseret serviet - det tog mig laaang tid og ufattelig mange fedtede briller at opdage disse små kvikt emballerede og skarpt duftende små servietter, men de klarer synet helt perfekt....et par timer eller så.
Kaffen er lavet og indtaget i skovjordbærkoppen, min hu stod egentlig tilstedmoderkoppen, men det skal ikke være dén hver dag. De andre skal også ha' lov at komme op af skuffen.

En runde i haven indbragte en lille spand med snegle (dem med hus), de troede lige de skulle hygge sig i de få regndråber der var tilbage, men haps -op i spanden og - ud til hønsene, der villigt kaster sig over dem. Rent proteintilskud, de kvitterer med flotte æg, sådan skal det være.

Ræven går derude, nej det er ikke ræven, men den store hankat Gizmo, der altid snakker, mens han nærmer sig huset, eller bare runderer i haven. Lillehunden ligger på bænken ved vinduet, højt hævet over haven og katte, men den virrer nu alligevel lidt med ørerne, den skal ikke tro den er noget, selv om hund og kat nærmest er lige store.

Det skrider fremad med de nye huse, et har været en tur i maskinen på 30 gr. det ser fint ud. Jeg har broderet vinduer og døre - ja baldyret, jeg ser mig selv sidde på en forhøjning med gadespejl og det hele - ungmøen med sit broderi - hehe - men det er nu meget sjovt, selv om det er år siden, jeg har broderet. Det er langsomt på en anden måde end strik, synes jeg.

Jeg var lidt i tvivl om de broderede detaljer ville forsvinde under filtningen, men det ser ok ud. På det første lavede jeg et husnummer (ja 11 forstås), men det er nu ikke så genkendeligt.
Bamselejse er blevet færdig og fyldt og har fået halstørklæde på, han er ret nuttet.
Mit kamera er til opladning, så fotos følger.

Nå, nu var der udskiftning ved vinduesbænken , Ældstehund MED kødben har indtaget den. Jeg vil læse videre hos alle disse skønne blogmennesker og også lige huske at takke for den store hjælpsomhed, der hersker her.
En skøn mandag til alle - rosen foroven er til jer!

7 kommentarer:

 1. Takk for rosen og hyggelig hilsen.
  Det blir litt vanskelig med disse navnene, men for spesielt intresserte er det vel snop.
  Jeg
  oppdaget at tingene jeg kjøpte og fotograferte stod på terassen gjennombløt etter regnet inatt. Kanskje linnet er vasket nå da for det måtte jeg gjøre før jeg sydde.
  Vi sliter med brunsnegler, det har vært mindre av dem i år fordi det har vært så tørt her. En kveld jeg kom hjem det hadde regnet litt, tente jeg i utepeisen. Plukket snegler å kastet dem rett i peisen, jeg følte meg ikke stygg en gang.
  Ha en fin dag Lavendel

  SvarSlet
 2. Tak for et dejligt opløftende mandagsmorgenindlæg. :-)

  Jeg glæder mig til at se dine små huse.

  Fortsat god dag og kærlig hilsen
  Henriette

  PS: pountwo stod der her hod dig og jeg skal altid have gang i de små grå for at kunne "se" hvad der egentlig står. Det er som om man ikke kan se det, når det ikke er et rigtigt ord. Hjernen slår knuder på sig selv, og slåfejl er nærmest en regel.

  pountwo får mig til at tænke på noget engelsk et eller andet.. :-))

  SvarSlet
 3. Tak for den smukke rose og for det skønne morgenskriv. Jeg kan se dig for mig siddende med skovjordbærkoppen - og også hunden med kødben og den snakende kat ;-) Ja, de der bekræftelsesord er virkelig skøre. Nu står der bevocat ...

  Rigtig god mandag til dig, varme klem!

  SvarSlet
 4. Snakkemunn- du er en djævelsk kvinde hihi, nej de snegle kan blive for mange! Jeg har heldigvis ikke dræberne her hos mig!

  SvarSlet
 5. Hvilket dejligt indlæg, du beskriver det så levende, at jeg næsten kan se det for mig :-) Selv om jeg jo ikke ved, hvordan du ser ud...Mht de mystiske ord... Jeg prøver ubevidst altid at få den til at blive rigtige ord, når jeg skriver dem..Så jeg skal altid skrive dem flere gange :-) Muctriff, nej- den vil jeg heller ikke møde en mørk nat !!
  Glæder mig til at se billeder :-)

  SvarSlet
 6. Skøn rose - tusind tak for den og dit dejlige indlæg ;-)

  SvarSlet
 7. Tak for rosen :-)
  Jeg havde en god første arbejdsdag. Især da jeg sneg mig til at læse din kommentar på min blog i middagspausen.
  Tak for den :-)
  Mange hilsner
  Camilla
  Ps. glæder mig til du igen får strøm på kameraet

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.