04 august 2009

Ak, så forandret!


Disse rygende gentlemen kan vanskeligt forestilles i dagens Amerika! Næ, nu hersker en anderledes puritanisme - røg er yt. Ryg og Rejs. Mit kamera er stadig på ferie hos Sønnen, så jeg tyr til cd'en, der var også mange begejstrede tilkendegivelser fra damerne, så jeg napper en omgang mere. Utroligt, så meget der reklameres for tobakken! Se bare her - alle aldersklasser:

Intet er helligt i tobakkens navn.Faktisk tror jeg også at La flor del Ecuador er er cigarmærke - men blomsterne er nu smukke. Dog anes vist et par tobaksblade i højre side af billedet...

Lillesøster med kattene tror jeg dog ikke henhører under tobaksindustrien. Helt naturlig yndig lille pige ...meeen hvad er det nu for mønter el. medaljer der hænger til venstre??? Og hvad foretager "negrene" (jeg har lige hørt Karen Blixen ) sig egentlig ude i marken i baggrunden? Plukker de monstro bomuld? Njaaa, lur mig om det ikke er tobak!! Here we go again. Måske der er en cigar ved navn "Companions" - naturligvis er der da det.
De afbillede småpiger er vel også lige på grænsen af det sensuelle - se skulderstroppen, der er gledet ned, for ikke at nævne de to andre rygende skønheder...mums for Gentlemen.
Nej, fy skam dig Lavendel....sikke uanstændige tanker i dit fjollede ho'e-
Jeg var slet ikke på bloggen i går. Havde vældig travlt, en udflugt til det sydfynske med alle dets Automestre bragte mig i besiddelse af to nye døre for en meget ringe sum. Den ene er næsten allerede på plads i det nye lokale hvor alt mit garn skal være.
Jeg havde en ide i foråret om at indrette 1.salen over butikken, men det bliver for stor en opgave for en lille pige - jeg er 158cm - og der er højt til kip, hvor gipspladerne skal sidde, så det må vente til en anden gang.
Men i forlængelse af butiksstalden ligger jo svinestalden, og hvad er mere nærliggende end at have sit garn d'er? Hehe - der har nu ikke været svin siden 1996, så lugten er godt og vel borte.
Der skal kalkes og ny dør og større vinduer i den ene side. Så skal der gipsplader på ydervæggene, og laves en ny væg mod resten af stalden(stien), jeg tror det bliver godt.
Der er også plads til et par borde, så man kunne lave strik-inner og ha' plads til kaffe og kage.
Rokken og væven kan være der. Ikke at jeg mestrer disse instrumenter, men de er jo rare at ha'.
En brændeovn kan vel også være godt at have, eftersom der ikke er opvarmet ellers.
Så egentlig har jeg slet ikke tid til det her, men kan jo ikke la' vær.
Nu er kaffen drukket af
det her - de kom i går, hurtig levering, 2 krus i en yndig valmuemønstret æske er de pakket.
Så hvis nogen er liebhavere, kan de er hverves her formedelst 100 kr. parret.

Bollerne med den nye mirabellemarmelade, nej syltetøj er det, er sat til livs, så der er ikke flere undskyldninger for ikke at gå ud i svinestien.....men jeg må vel nok komme ind igen til frokost....

7 kommentarer:

 1. Din blog er altid fuld af fristelser :-)
  Dit grisestalds projekt lyder rigtigt spændende- skal du selv ordne det hele ?
  Brændeovn, garn, rok, væv- hvilket kreativt univers.
  Har altid gerne vil lære at væve- væve kludetæpper, viskestykker osv. Undersøgte engang diverse aftenskole tilbud, men der var ikke nogle kursus. Så gled det ud. Nu gav du mig lysten igen :-)

  SvarSlet
 2. Ja jeg kredser også om den der væv - bare en lille 80cm rammevæv, men hvor svært ka' det lige være?? Du må komme over, så kan vi prøve den af! Jeg har jo i øvrigt flere kager på lager (det rimer)

  SvarSlet
 3. Jeg liker godt å lese hva du holder på med. Det er mye, men du får mye gjort også. Idag skal jeg på grilling, så jeg må prøve å få gjort noe hjemme før jeg stikker fra.
  Jeg tror at stedet ditt måtte være en ypperlig plass for et par bord, kaffe og kaker + strikking. ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det spændende med dine nye lokaler og det blver da hyggeligt med brændeovn, garn og rok. Hilste du Automestrene fra mig... griner.
  Tak for dit link til det chokolade, det må jeg lige læse om. men hvis du bliver forhandler så er det jo nemt !
  Skønne krus, så dem i en forretning i Odense. der forhandler engelske ting, dem får du hurtig afsat.

  Knus

  SvarSlet
 5. Pernille, det gør jeg, det kan du sikkert læse om her om en uges tid

  SvarSlet
 6. Ja der var engang hvor tobak var sjovt og "legalt" og for alle.
  Min Farmor og Farfar havde nogle venner, hvor kvinden var cigarruller og hun tog gerne en selv til festlige lejligheder. Det var tider...

  Jeg er ikkeryger, allergiker og får luftvejsproblemer når der ryges i min nærhed, men gamle reklamer som dem du ruller ud her, skader ikke og er jo faktisk ret flotte :)

  SvarSlet
 7. Ja,det var andre tider..jeg har ennå ikke klart å kvitte meg med lasten, men er glad at det har blitt vanskeligere å røyke og at forhåpentligvis flere velger ikke å begynne..Uansett, ha ei flott uke videre!!

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.