29 august 2009

Kattemor i klædeskabet.


Lille Nala - den yngste og eneste af kattene, der ikke er steriliseret var kommet i ulykkelige omstændigheder - var kommet galt afsted. Jeg havde ikke observeret at hun var i løbetid overhovedet, ej heller nogen tilløbende hankatte havde markeret nogen steder. Men faktum var at hun blev tykkere og tykkere og lidt mere sær, end hun plejer at være.
OG i dag var dage så. Hun havde udset sig mit klædeskab i det store "walk-in-skabs-område", i den ene ende af soveværelset. Det er temmelig stort og der er et forhæng til at opdele rummet. Desuden har jeg samt 2 stk. hunde sovet ovenpå de sidste dage, da der har været så varmt i rummet. Missemor har nok helt klart syntes at det var det ideelle sted. Hvordan jeg så på at få kattebolig i klædeskabet, spurgte hun ikke om.
Var tilfældigt inde og hente noget i rummet, da jeg hørte den karakteristiske miven - og der lå hun med én lille sort katteunge. Jeg kunne ikke dy mig, men tog et billede - uden blitz. Små er de - og ikke særlig kønne.

Flokken er i løbet af dagen vokset til 5 stykker - to sorte, 2 sorte med lidt hvidt og brunt og en rød/hvid. Nu må vi se hvordan hun klarer det som mor. Hun er ikke mere end 1½ år, men det går vel nok. Lillehunden har fået lov at kigge på dem uden at hun - i modsætning til de andre 2 hunkatte, der har haft killinger, har hvæset som en vild.
Så kære medbloggere, begynd allerede nu at spekulere på, om ikke I lige behøver en lille mis eller 2 fra den lavendelske menage. De skal blive passet som blommen i et æg til de flytter hjemmefra - og det er om 12 uger fra nu. Forhåbentlig.

6 kommentarer:

 1. tillykke med familie forøgelsen..
  De er nu sådan nogle små missekatter.

  SvarSlet
 2. Åh, sikke en dejlig oplevelse for dig!

  Den glæde har jeg haft to gange - for mange år siden fødte min hunkat i vasketøjskurven, selv om hun ikke skulle kunne blive gravid, da hun fik p-piller.

  Jeg håber du finder gode hjem, der er klar om 12 uger. Vi har to mislinger, og det går nok desværre ikke med flere ;O)

  Jeg håber jo meget på, at du tager billeder hen ad vejen ;O)

  SvarSlet
 3. I kan slet ikke slippe for at få billeder. Kan næsten ikke tænke på at om præcis 1 måned drager jeg afsted...men min søn skal nok passe dem godt.

  SvarSlet
 4. Tillykke gamle bedste, det er bare så søde...:o))

  SvarSlet
 5. Jeg elsker slike kull med kattunger. De er bare så søte fra første time til du skal levere de fra deg. Kos deg i tiden fremover. :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kan desværre ikke tåle katte, for hvor ville jeg da gerne have aftaget sådan en. Men sødt at den valgte klædeskabet til sin fødeplads :-)

  Tilykke trods alt alligevel med dem.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.