09 januar 2010

Aqua vitae - det i rørene"Look Bambi - the water is stiff...."
og det er det også her på Lavendelgården, både til skøjteprinsessen
men hvad værre er - hun kan ikke komme i bad og ikke få vand til sin kop tår kaff'.Har været ude i hallen, hvor vandet kommer ind med hårtørrer...
ingen effekt.
Mærkeligt er det varme vand også væk .
Det kommer da et andet sted fra...
Må nok på loftet også.
Damn!

 
I dag er der blogtræf i Middelfart.
Men de må nøjes med Lavendel - i bad i går eftermiddags...
Man kan vel parfumere sit legeme passende.

Nyd denne
og på norsk

17 kommentarer:

 1. Smiler stort, men kan godt se det alvorlige i det.
  Men mon ikke alle overlever det. Ellers må du forbi en svømmehal (badeanstalter findes vist ikke mere) og lige dusche lidt det.

  God fornøjelse med blogstæffet og hils fru E med et knus fra mig .

  SvarSlet
 2. ØV ! Det er ikke sjovt at undværre vand ! Hber du finder en løsning. Danskvand- hvis du har det i køleskabet , uden citrus, kan godt bruges til kaffen :-)
  Godt blogtræf !

  SvarSlet
 3. Du må smelte noget sne til vand.
  Håber du får en hyggelig dag:-)

  SvarSlet
 4. Ja, folkens - det er ikke sådan at spøge med. Der er mange meter rør i min maskinhal, og de SKAL tøs op iflg svoger, så jeg er ikke på blogtræf, men i færd med en gasbrænder at forsøge at tø lortet (pardon my French) op!! Her er høns og hunde foruden én selv, der skal have vand!

  SvarSlet
 5. Sikken noget skod........ Men det har godt nok også været koldt i nat...

  Håber du får tøet op, og der ikke er nogen springninger......

  SvarSlet
 6. Eja det lyder bestemt ikke rart. Håber at du kan få tøet og varmet rørene op. Kan du monstro købe et eller andet slags isoleringmateriale og binde omkring evt. med noget varme i? Men hvis det findes koster det jo sikkert millioner. Mange meter, uh. sender dig masser af supervarme hilsener!

  SvarSlet
 7. "hvor vandet kommer ind med hårtørrer", skidesmart system til når man har været i bad; men hvordan dælen kan det så fryse?
  Men de skal jo tøs op, inden større skader opstår: er det plastik- eller metal-rør?
  Jeg har selv af og til problemet ved plastrør til vaskekaskinen, dér afmonterer jeg plastrørene og tager dem ned i badeværelset.
  Metal-rør: et fuldt opladet bil-batteri og to startkabler kan gøre underværker, hvor en gasbrænder kan starte en brand.
  Isproppen må sidde et sted FØR varmtvandssystemet, siden det varme vand ikke vil løbe. Start der med opvarmningen, men både en kold og en varmvandshane står LIDT åben.
  Et svejseværk eller batterilader skulle også kunne bruges, spørg en vvs-mand, de bruger den slags.

  SvarSlet
 8. Har spurgt min nevø, der er vvs, næsten færdig, talte om svejse...men en lørdag!! Jeg har mange mange meter rør ude i hallen, og der har været meget koldt derude. Jeg har nu prøvet at få lukket, så der ikke suser så meget derude, og ...der ER godt nok isoleringrørskåle på, men...
  jeg var i gang med gasbrænderen, har varmet noget...men har nu lukket for vandet derude. Orker ikke rigtig mere nu. Og ja, der er metalrør.

  SvarSlet
 9. Hej Muddi.
  Er du tøet op? Har lige været ude og gå en lang tur på isen fra Christmas Møllers plads til Christiania, det var skønt men vældig koldt. Har forsøgt at tørre sengetøj ude, det blev meget stift og så har jeg cyklet i 3. gear siden før jul, hvor de frøs fast - det føles mere effektivt end spinning (husker du?:)) Tilbage til afleveringsopgaven - overspringshandlinger på din side er et hit. Kram S

  SvarSlet
 10. huffda, noen ganger er det vanskelig på en gård alene. Det er så mye som skal passes på.

  Håper det ikke gir noen skader på rørene.
  Kos deg så mye du kan.;))

  SvarSlet
 11. Nej... ingen optøen. Har nu lukket for vandet, så hvis det skulle tø....så sker der ikke de store oversvømmelser...og nej, hvor har jeg lyst til at vaske hænder...men jeg skal bruge kildevand, hvis....så jeg leger "Sådan har de det i Afrika" lige nu...hold k.... hvor man er afhængig af vand!!!!
  Jeg klør på i morgen igen med gasbrænderen eller sender bud efter "nogen" med et godt bilbatteri samt kabler...jeg har nemlig ingen kabler---den rene jammer. joooo, den spinning var en killer!

  SvarSlet
 12. Nej, hvor er det dog irriterende for dig.

  Her har vi haft frosne vandrør i et par dage, så jeg kan ikke få vasket tøj. Fortsætter det, må vi ty til et møntvaskeri i morgen - øv!!!

  SvarSlet
 13. Uha- det lyder ikke rart med det vand. Det kan godt give nogle overraskelser. Har kun prøvet det en gang hvor jeg i kulden havde lukket for varmen i et værelse og varmerørene frøs fordi jeg fjols havde glemt at lukke vinduet igen. NÅ vi fik fat på en smed, der så gik på loftet over værelse og--- var ved at træde gennem loftet, fordi han ikke fattede man skulle gå på spærrene!!!! Min mand stod og prøvede at holde imod, så jeg råbte og skreg at han skulle flytte sig- både smeden og manden, men vi klarede den i sidste øjeblik. Ham har vi ikke sendt bud efter siden.
  Jeg morede mig kosteligt over jeres pastagudstjeneste i Sct Knuds kirke. Hvilken fantastisk ide.

  SvarSlet
 14. Øv, sikke noget at du ikke har vand endnu - jeg håber, du får hjælp i morgen, for det er søreme ikke nemt at undvære vand.
  Havde I et dejlig blogtræf?

  SvarSlet
 15. Lavendel og parfume ... Det går sikkert fint :-)

  Håber det var et godt blog-træf.

  Hvordan finder du ud af om vandrørene er ved at sprænge? Er der en VVS i nærheden, som har overblik over den slags?

  Held og lykke og jeg krydser fingre.

  SvarSlet
 16. Når der ingen vand kommer ud af vandhanerne - jeg har tjekket ALLE, så er rørene frosne. Og så kan man tø dem langsomt op eller sætte sig og vente på tø. Når det tør, udvider vandet sig - voilá - så sprænger rørene et eller andet "spændende" sted. Lige nu er der omkring de 0 grader....og det er søndag...

  SvarSlet
 17. http://lumerkoz.edu global and other list http://soundcloud.com/aldactone germanic fundsrequest http://soundcloud.com/aricept chairpersons http://riderx.info/members/Buy-Percocet.aspx bromwich softwareo http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-metronidazole unbridled deqs http://msdnbangladesh.net/members/Buy-Atacand/default.aspx streaming

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.