17 februar 2010

Livsnyderne og Forfatterinden


Mangt et billede af dovne katte strakt ud på sofaer, i kurve og kasser og på varmeapparater er blevet forevist her på bloggen - men er der to, der forstår at placere sig, ses de her...gad vide, om de forventer, jeg serverer the for dem...eller i det mindste en lille kage..?

 

en anden én måtte tage til takke med denne....
mens jeg fornøjet læste i min nye bogudgivelse...
ja helt privat - kuns et oplag og et eksemplar....
men flot er den, fint glittet papir..
og stift bind med billede foran og bagpå.Den kunne ikke rumme alle indlæg fra 2009, så jeg slutter, lige før rejsen til Frankrig.
Jeg så den hos Tovepia og hvis I vil ha´ jeres egen, er linket her.

Det er en helt anden fornemmelse at sidde og bladre bloggen igennem på denne måde, her ser jeg f.eks. at jeg den 8. februar 2009 hørte lærken og gav den hele armen med lugning i rosenbedene ...
Ak, ja...det var tider, nu nøjes jeg med at skrabe sne, så jeg kan komme tørskoet ind fra bilen.

I dag er fasten begyndt - askeonsdag - jeg vil ikke klæde mig i sæk og aske, men lidt i berøring med det grå kommer jeg nok, for fyret trænger i den grad til rensning...
Morgenmad var smoothie og grøn the - senere følger gulerødder , valnødder og rosiner til formiddags"kaffe", og jeg skal drikke masser af vand. Jeg kommer lidt citron i og drikker det lettere lunkent, ikke iskoldt.
Det er godt at sætte måltiderne lidt i system, så man spiser mange gange...det giver et stabilt blodsukker, så man ikke oplever den der hvinende trang til sukkerkulhydrater kl. 11 eller 16 ..tro mig nævnte lille mellemmåltid er mindst lige så godt. 
En god krydret "chai" kan også give illusionen om noget sødt, hvis man døjer med at undvære basser eller vingummibamser.og når nu den Cremant'en er midlertidig lagt på hylden, kan vi jo nyde de smukke blomster på køl!

16 kommentarer:

 1. Hvor fantastisk at lade sin blog udgive i ét eksemplar. Jeg har selv tænkt på at lave prints af den, men ikke så fint som her. Link gemt :)

  Klem fra
  Mette

  SvarSlet
 2. Supergod idé med sådan en bog - har fluks gemt linket :-).
  Hvad galt skulle der være i at servere kage og the for dine katte? - når nu de sidder så pænt :-))))

  KH Gittemay

  SvarSlet
 3. Det bli'r jo en slags dagbog/logbog over året...det er lidt sjovt at ha'. Gittemay - det er hunde på billedet!

  SvarSlet
 4. Det er en skøn bog du har fået udgivet der.. Jeg kan godt forstille mig det er en sjov og god fornemmelse at sidde med..
  Jeg har gemt linket.. for måske

  SvarSlet
 5. Super sjov idé med bogen :)

  Det er pokkers, som de dyr har evnen til at "reservere" de bedste pladser. Men hvor ser det sødt ud, som vovserne sidder dér :)

  SvarSlet
 6. Det kan endda ende med at man simpelthen ikke kan tåle synet af vingummibamser, vingummier og den slags. Det eneste, der kan lokke, er en god chokoladekage og et glas vin, men det kan til gengæld være lige så farligt :-) uha :-)

  SvarSlet
 7. hej Lone.. tak for at du deler linket med os andre...
  Det er sq da en sej ide med den bog...
  knus Vivi.. dernede fra det sy'fynske øhav

  SvarSlet
 8. Alle tiders ide med den bog, lige hvad jeg har gået og sukket efter!
  Tusind tak for linket!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Tillykke med din første bog. Du er nu officielt udnævnt til forfatter og kommet i fint selskab med både Blixen og mange andre :-)

  Også jeg syntes det er en vildt god ide.

  Selvfølgelig skal hund og kat da have serveret noget at gnaske på i din cafe ved vinduet hihi.

  Kh Henriette

  SvarSlet
 10. Det er vel nok en god idé med sådan en bog! Men jeg skal nok skrive lidt længere, før det bliver aktuelt for mig... :-)

  Til lykke med den!

  En lille nem lækker-opskrift fra én som mig, der elsker sødt: Økologisk æblemos (købt eller hjemmelavet) serveres med et drys hakkede nødder (hasselnød og valnød f.eks.) - serveres naturel. Uhm!!

  SvarSlet
 11. Tak for alle tilkendegivelserne og opskriften ...

  SvarSlet
 12. Det blogbog-link er da super! Sådan et skulle man have haft, da datteren læste i Bolivia, og al kommunikation foregik via hendes blog. For søren da, det ville have været lækkert. Nu må vi nøjes med det, jeg nåede at få printet, inden hun lukkede siden.

  SvarSlet
 13. Ja, Aage du siger noget...min datters blog http://kontikiekspeditionen.blogspot.com/2009/05/el-burro-con-pan.html kunne da også laves, jeg ved, de unge har SÅ mange billeder, de ville printe for at ha´det....det skal overvejes! De har nemlig ikke lukket den endnu.

  SvarSlet
 14. Det er et pænt print-layout de kan lave! Det er smukt, det du viser.

  Jeg synes der er kommet mange flere interessante ting frem i kommentarerne her :-)

  SvarSlet
 15. Donald: som man råber i skoven, får man svar, ikk'?

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.