Så blev det efterår - oktober, foreløbig med sol og ikke regn og rusk.
Alligevel synes jeg, der skal noget mere tyngde ind - så morgenmaden i dag består af -
havregrød
I min version står havregrynene i blød med rosiner , koges de par minutter, det nu ta'r og serveres med smørklat, rå revne æbler (her er det Aroma)og kanelsukker. Mums for Lavendel.
Jeg spiser det aldrig om sommeren.
Med Sønnens hjælp kom de nye skabe op.
Med lys.
Denne buket er til alle I søde bloggere -
god fredag til jer!
Tak for dejlige blomster :-)
SvarSletMange tak for blomsterne..Hold da op en flot køkken du har lavet dig der..
SvarSletRigtig god dag til dig.
Fine skabe nabo. God weekend
SvarSletLækkert lækkert :-)
SvarSletOg du får da det skønneste køkken hva
Knus og god weekend
Henriette
Hvor er det lækkert dit nye køkken, lige mig..
SvarSletJeg ville ønske at jeg kunne lide havregrød, det er så sundt og mættende.. Jeg har prøvet mange gange, men der ikke lykkes mig at spise uden stort ubehag..
Tak for blomsterne, de er sat i vand og pynter.
SvarSletMetteLykke, der er så uendeligt mange måder at lave havregrød på, inklusive med chokolade og chili, der må findes én til dig også!
Nydelige blomster, gratulerer med nytt kjøkken ,det var fint. :))
SvarSletsikke en fin buket, Lavendel.
SvarSletTak for blomsterne. De varmer.
SvarSletOg god fredag til dig i dit pænere og pænere køkken.
Hvor bliver køkkenet flot og tak for blomsterne ☺.
SvarSletDet ser godt ud med de skabe. Lækkert med havregrød til de kolde morgener. Her kommer der tranebær og nødder i. GOd weekend.
SvarSletDet er jo et helt lille blog univers du holder dig her . . .
SvarSletTænk jeg har 'altid' bare besøgt Lavendels Blomster Blog og troet That was it!
Men nu er jeg kommet på andre tanker!
Alle de gode blogs du har, med skønne nyttige oplysninger og links . . .
Nu skal jeg i gang med at linke!
Tak og god weekend!