Vild med at strikke - En elsker af blomster - roser og lavendler. Vild med hverdagen - helt enkelt.
08 april 2011
Still going strong
Holder endnu...god og gammel...hvad man ellers kan finde på at sige om noget, der er ældgammelt, men stadig fuldt funktionsdygtigt...og ja, jeg taler her om
BOLLER I SELLERI
En ret, jeg elsker, men laver for lidt. Nu blev det altså...og til hele to dage, i går suppleredes op med friskkogte selleri. Og så blev der ellers spist. Op. Dessert - koldskål, jo de gode gamle retter holder stadig.
Det gør denne her også
Kagedåse med bogfinke, fundet i en genbrugs. Meget pæn indeni, så måske den kommer til at indeholde finskbrød eller jødekager til jul. Sød er den i hvert fald.
Er stadig i granskning over skabet fra i går. Er faktisk i tvivl, om det ikke er et kinesisk skab, hængsler, form og måde at sætte hylder på tyder på det. Men, hva' jeg skal jo ikke tale med det...(tøhø)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ja sellerierne må du nu gerne beholde ;-) koldskålen derimod hjælper jeg gerne med !
SvarSletLækkkert skab fra igår - og dine pompommer I LOVE IT!
Kh Siffe
Åhhh jeg elsker boller i selleri, men vi får aldrig, Hasse er ikke vild med selleri. En meget sjælden gang laver vores kok det her på arbejde, det er som at komme i himmelen
SvarSletHav en dejlig weekend
Min absolutte liveret: Boller i selleri, men desværre spiser børnene, ikke selleri endnu. Så den menu, får vi kun maks 1-2 gange pr. år.
SvarSletKh. Lis
Ja, jeg bestemmer heldigvis selv!
SvarSletUhmmmm, livret. - især når min snart 80-årige mor har lavet det.
SvarSletNår årstiden er til det hakker vi en masse selleritop og komme i sovsen og så spiser vi løs, rigtig gerne med små fine firkanter ovnstegte kartofler.
Rigtig dejlig fredag til dig
:0) MarianneL
Jag spiser altid hvidt hvedebrød til...eller sådan lidt sigtebrød-agtigt. Det hører sig til i min verden :-)
SvarSletUmm, selleri - den bliver meget brugt her i huset, kogt, stegt, bagt og rå - den smager bare godt ☺
SvarSletUnderligt med småkager. De gode har kort holdbarhed, mens de dårlige ....
SvarSletGod weekend :-)
Uhm, det er nu godt med de gode klassiske danske retter engang i mellem. Jeg er også helt vild med høns i asparges! :)
SvarSletHa' en dejlig fredag.
Høns i asparges er en gudespise...når mine asparges kommer, køger jeg en bornholmer...og så....uhm...gerne i tarteletter
SvarSletJeg har ikke smagt boller i selleri, siden vi lavede det i skolekøkkenet - dejligt at blive mindet om denne gamle ret, som må laves snarest :-)
SvarSletRigtig god weekend, kære Lone!
Boller i selleri, det havde jeg helt glemt. Jeg tror ikke, at jeg har smagt det siden min barndom og det var jo ikke lige i går.
SvarSletKoldskålen har jeg fået introduceret i det hollandske og vi husker som regel altid at slæbe et par poser kammerjunkere med herned.
Dagedåsen, den er bare så yndig.
Rigtig god weekend til dig.
Jeg er til desserten ;0)
SvarSletEr ikke så god til selleri. For mig hører det sig til i klar suppe.
Af gamle retter er jeg til brunkål. Det er jeg så bare alene om at nyde, så det må jeg undvære :(
Bon appetit Lone!