10 maj 2011

Ændrede planerVar ude med en gammel "flamme" ..........til kirkekoncert med vores gamle kor. (Og ja, som de da var blevet gamle :-) Jeg havde meldt dasedag, men det blev alt andet. Jo, lidt tid på bænken med hækleriet, som jeg allerede nu aner - vil blive til 2 nøgler Kauni. Bare for at give et anstændigt tæppe. Ved 12-tiden tog zigøjneren i mig over , og jeg drog til Bogense for lige at tjekke genbrugserne....og der var lidt guf. Så til stranden og lege med hundene...der var meget lavvandet, det mindede om marsken. Jeg har nogle fine fotos derfra.....i morgen.
Fyldt af musik . Gensyn med de gamle venner....det var næsten overvældende, hvordan de var glade for at se mig....(det er jo svært at forstå for sådan én som mig.....)  Talte med en tidligere tandplejer fra den gamle skole...hendes mand var en højt elsket lærer og lige død for et par måneder siden. Sådan er dét jo. Men begge mennesker, jeg har mødt mange gange i årenes løb, altid venlige og interesserede i éns gøren og laden. Der bliver færre og færre tilbage, der har kendt mig som barn, sært at tænke på. Kirken  - Fredens Kirke  i Odense er min families kirke, rammen om bryllupper, barnedåb og begravelser - en miniudgave af Grundtvigskirken og musikken var dejlig.
Jeg vil dele den med jer  - fugaen fra Durufle´s fuga over navnet "Alain" - sært, for tonerne "l", "i" og "n" findes ikke......men flot er den - jeg elsker orgelmusik! Denne fuga er virkelig "med fuldt udtræk", som organister betegner det, læg mærke til pigen der vimser rundt - hun slutter med at sætte alt igang på dette fantastiske orgel.

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn dag, selv om du egentlig havde haft andre planer. Gensyn med gamle venner er berigende, og det er noget ganske særligt, hvis man har kendt dem siden man var barn.
  Ha' en go' dag!

  SvarSlet
 2. Tak madame - jeg kaster mig over den.

  SvarSlet
 3. Møde med fortiden efterlader en følelse af vemod. Musikken er storslået, sjovt nok fangede jeg meget korte fragmenter af Jesus joy of mans desiring.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Jeg må høre den igen, Rimkoger

  SvarSlet
 6. Lyder som en helt fantastisk dag :)

  Gensyn med gamle venner, gør ofte at man lige hurtigt tager en lille livsrejse, som både kan være på godt og på ondt. Og i sidste ende er man som regel godt tilfreds med det forløb det har været :)

  Fortsat god dag :)

  SvarSlet
 7. Særpræget men meget meget smukt stykke musik. Efter at have hørt musikken var alt stille, det føltes helt tomt :)

  SvarSlet
 8. Ja, den kan noget, den musik...

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.