03 juli 2011

En glæde


I går var en lettere trist dag. Havde sovet dårligt om natten, betalt det hvide ud af øjnene for min bil om fredagen... ja, den skulle "bare lige" have lavet bremser m.m. inden den skulle synes...huuuuh 12000kroner lige ud af dankortet! Så købte jeg også en flaske vin, lige så godt gøre ruinen total - men det gik så ud over søvnen.
Så ved middagstid luskede jeg op i seng. Sover her i sommertiden på førstesalen, så får jeg morgensolen lige i fjæset ved 6-tiden....en dejlig måde at vågne op på, synes jeg.
Men ..altså ...i går..hørte jeg pludselig råben  - og hundeglam nedenunder. Så måtte jeg ud af køjen, og tænk så - 2 ældre herrer åbenbart bud fra blomsterbiksen i Bogense stod klar med en stor kasse!
(et kort øjeblik mistænkte jeg dem for at være fra Jehovas Vidner, men de plejer ikke at gi' blomster)


To bedårende plant-ud-roser fra to ligeså bedårende, ja i hvertfald søde og inderligt dejlige mennesker, som sendte en opmuntring i en tom tid. Tak Miri og Margith - hvor gjorde I mig glad!
Roserne hedder Mamma Mia og Willestrup - den sidste har jeg i forvejen - og ELSKER, den første er ny - om jeg så skal fælde træer eller grave yderligere noget af plænen op, skal jeg nok finde plads til dem!
Skulle egentlig ha' været på loppemarked med en stand i dag, men en begyndende iskias eller lign. i venstre balle får mig alligevel til at holde mig hjemme, for tanken om at stå op i mange timer - og her på Fyn er det altså ikke høj sol nu, så jeg kan godt dy mig.


Ovenstående billede kalder jeg : "Morgenhygge ved trailer" - den åndssvage fasan bli'r jeg vist ikke af med. Har såmænd også vænnet mig til dens hidsige skræppen og rysten vinger - det svarer til hanens galen, har jeg fundet ud af. Mens han tripper rundt, udstøder han uafbrudt sagte klukkende lyde - troede længe,det var én af hønerne, men...som min datter sagde: "- men det er jo dens hønselyd...." hmmm...ja ja da.

13 kommentarer:

 1. Dejlige sommerminder ...
  de får også mig til at tænke på ugerne i sommerhus. Vi lejede det samme i flere år, 3 uger ved stranden, hvor var det fantastisk.

  SvarSlet
 2. Åh, det var bare så sødt af de to dejlige damer. Jeg bliver helt rørt! :)

  SvarSlet
 3. Hvor skønt med en uventet rose fra to betænksomme og hjertelige damer! God fornøjelse med at plante dem. (Altså roserne ikke damerne ;)

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig blomsterhilsen du fik.
  Det var hyggeligt at læse dit indlæg om de svundne sommerferier.

  SvarSlet
 5. Det var nok fint å motta disse fine rosentre. :))

  SvarSlet
 6. Hvor skønt med en blomsterhilsen!

  Det lyder skønt at vågne med solen i ansigtet om sommeren :)

  SvarSlet
 7. Kære Naboven, tak for den smukke smukke velkomstbuket foran min hoveddør :o) Du er fadnme sød!

  SvarSlet
 8. Søvn skal der til, - så bliver det hele lidt lysere og nemmere at håndtere.

  Smukke roser og en smuk tanke. En dejlig hilsen at få.

  God søndag til dig fra mig.

  SvarSlet
 9. En god gave at få efter en trist dag. Biludgifter er noget af det mest irriterende...
  Håber, at roserne hjalp lidt på humøret, men det tror jeg, de gjorde :-)

  SvarSlet
 10. Der er ikke noget som en gave - lille eller stor- der kan få humøret til at stige et par grader, og især når de kommer fra en kant hvor man ikke forventer noget.

  Håber du får en dejlig nat- og at bilen ser glad ud nu da den har fået for hvad der svarer til en fin pels ;0))

  SvarSlet
 11. Kære Lone!
  Dejligt at du blev glad for roserne :-)
  Knus og sov godt.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.