04 juli 2011

Hverdagsrutiner


Ligesom hønerne m.m. har jeg jo et eller andet sted nogle rutiner og nødvendige huslige gøremål for at få det her liv til at fungere eller i bedste fald undgå sygdomme og forfald.
Den sidste måned + 2 dage har det skortet MEGET på de der nødvendige huslige gøremål - af en eller anden grund har Frk. Evelyn Hansen (se ovenstående) holdt sig væk - måske har hun sommerferie. Ja, det er svært at holde tyende i vore dage. Selv har jeg ikke været til meget. Dette er ikke et hjem, jeg ville byde gæster ind i. Så er det sagt.
De eneste rutiner, jeg nogenlunde har opretholdt er at få blogget, holde mig selv nogenlunde ren og passe min tandbørstning samt nødvendig medicin.....men det har da holdt hårdt.
Alt andet flyder.....sådan...ikke hver dag, men ofte.
Nååå, jeg har også opretholdt livet på hus- og kæledyr m.m. Bortset altså fra de forsvundne killinger samt en her til morgen fundet druknet kylling ...i et for højt drikketrug. Jammer, det gør mig da virkelig ekstra trist.


Nå, men efter kaffe og blogning, når jeg ikke kan hive mere ud af computeren....går jeg i gang.
Fornuftigvis har jeg lovet mig selv at det "kun" er køkkenet i dag. Men her på mit køkken kan man virkelig ikke se, at jeg besidder det store hygiejnekursus med samt diplom og alting........
Senere i dag ankommer en ny bærbar, jeg kan virkelig ikke leve med at der er udfald og ting ved denne, jeg ikke kan styre.....umiddelbart er den vel inficeret med et eller andet ... selv om guderne skal vide, at det ved jeg ikke en dyt om.
God dag i Bloglandet....

16 kommentarer:

 1. jeg kan heller ikke trække den længere ... jeg er startet med vask,af tøj, siden vask af gulve, vask af vinduer,

  også hos mig har "marie" holdt ferie alt for længe

  SvarSlet
 2. Ja, det er vigtig at afgrænse det man skal ha' gjort. Så er det som en ekstra gevinst, hvis man orker lidt mere.

  Jeg orker ikke lige nu, men måske når jeg har været i bad, og kun måske så gir jeg bade åreladt en overhaling. Glad for man ikke er hoppet på vognen med bade ædelses så store og fancy at det vil tage en hel dag at gøre det rent :)

  Ps. Jeg mente det med computermanden.

  SvarSlet
 3. Jeg skal også have fat i lidt rengøring i dag. Ikke min stærke side, for at være helt ærlig. Jeg tror ikke at vi alle skal være lige gode til den slags "sysler". Det er et nødvendigt onde for mig. Det keder mig i den grad, men jeg elsker når der er fint og rent bagefter! :D

  Ha' en god dag. Men åh så trist med de forsvundne killinger og den døde kylling. Øv altså!

  SvarSlet
 4. Rigtig god arbejdslyst.
  Bare tænk på Margurite Viby og hendes jazzballet, så skulle det hele gå ganske nemt :-)

  SvarSlet
 5. Jeg vil følge dit eksempel og gå i gang med at gøre rent! Det er godt med rutiner, og mandag er min rengøringsdag, tirsdag er vaskedag.
  Dejligt at du får en ny bærbar i dag - sådan noget skal bare virke. Kan du se på kattemor, om hun har diende unger?
  Klem!

  SvarSlet
 6. Så bra at det er vasking på gang. Jeg skal kjøre Steven avgårde på sommeraktivitet. Her rregner det fremdeles. Jeg forstår ingenting, men alt blir tilslutt en vane. :))

  SvarSlet
 7. Jeg er med. Jeg har ikke rørt en finger i snart 2 uger.

  Det er fint at lave små aftaler med sig selv. At dele tingene i små bitte stykket og på den måde lave små sejre i stedet for at knække nakken over at man ikke magtede det planlagte.

  Da jeg var længere i forløbet var der til gengæld dage, hvor det hele kunne komme til at skinne fra gulv til loft, fordi energien frem hvileløst rundt i hele kroppen.

  Jeg håber, at du må få en god dag.

  SvarSlet
 8. God fornøjelse med at komme i gang med køkkenet. Og glæd dig til at nyde det færdige resultat.

  De bedste ønsker for en dejlig dag.

  SvarSlet
 9. haha, nu er der heldigvis en veninde der har ringet efter mig...

  SvarSlet
 10. Som Suzanne Brøgger skriver i digtet om fru Tone: man har aldrig hørt om nogen, der har stjålet en opvask. Man kan roligt lade den stå :0)

  SvarSlet
 11. Nej, computeren skal bare fungere !!
  Og med hensyn til rengøring- så tager du et skridt af gangen og stille og roligt er du nået hele vejen rundt :-)

  SvarSlet
 12. Altså Lavendel, nu skal du ikke være for hård ved dig selv. Du har en kæmpe sorg, et chok og det gør noget ved kroppen og psyken. Husk at give dig tid. Og hvis køkkenet og resten af huset flyder, så ring til en veninde efter hjælp.

  SvarSlet
 13. Jeg synes egentlig det er meget godt klare at både børstetænder og holde diverse husdyr i live, når det er, som det er! Kan godt forstå den lille kylling gør dig trist...
  Håber, dit "nye" køkken har gjort dig godt!

  SvarSlet
 14. Rigtig god arbejdslyst, frk. Evelyn Hansen. Ja, det er pokkers når vi når det stade, at det bare ikke kan udskydes længere.
  Held og lykke med den nye computer og godt at du ikke har opgivet bloggen (og kaffen), det sætter jeg i hvert fald pris på.

  SvarSlet
 15. Tak skal I ha'...jeg er nok tilbøjelig til at slå mig selv lidt oven i hovedet.....men nu funker den nye bærbare....sådan da. Det er 3 computere siden , jeg selv har klaret opstart og installation af diverse...så nu håber jeg, det går. (Marianne, jeg husker dig lige)

  SvarSlet
 16. Jeg synes nu også det er meget godt, at du har husket din medicin og at give dyrene mad. Det kan vist ikke være anderledes lige nu.
  Sæt dig et lillebitte mål for hver dag - og vær stolt, når du har gennemført det. Knus.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.