18 august 2009

Morgenmøde
Morgenmøde - nu med elefanter....

Ikke at der ligger mere i det. De tog bare opstilling på kommoden lissom af sig selv... og jeg kom til at tænke på de utallige morgenmøder, jeg har deltaget i - på én arbejdsplads var der altid en, der kom for sent. Til stor irritation for samtlige andre, man kunne ikke rigtig begynde før alle var der. Hun lærte det aldrig. Tror jeg.
Der var også utrolig megen snik-snak og rigtig effektive blev de aldrig, de morgenmøder.
Jeg savner dem ikke.
Min tilværelse er så meget anderledes nu. Enkelte kolleger, kan jeg savne, men ikke "kulturen", som den er/var de sidste par steder, jeg har arbejdet.
Men børnene ... se det er en anden sag. De tosprogede, flygtningene, som jeg arbejdede med de sidste 8 år af mit arbejdsliv, -se DEM savner jeg.

Nu kan jeg vågne stille og roligt, mit morgenmøde er med hundene og en kande kaffe, en tur i den dejlige nordfynske natur, her er højt til himlen i mere end én forstand, og jeg kan læse med i alle de blogge, jeg kan overkomme - her kommer ingen for sent, og jeg irriteres ikke - kort sagt, min dag begynder fredeligt. Dagens emne kan variere, jeg sætter selv dagsordenen. Kan blande mig hos andre og kommentere dér - hvis jeg vil, hvis jeg har overskud. Og det bliver da heldigvis mere og mere, jeg synes, jeg kan overkomme "ting" - det vil sige involvering.
Hmm, det blev nu så alvorligt, dette indlæg, det var skam ikke planen, se det ta'r mig og løber af med mig helt af sig selv, dette medie..

Men det fortsætter ikke, jeg har en pjattet følelse af dagen i dag, den hvide tirsdag, har luret lidt på disse knapper, hvad kan de mon bruges til? Har nogen af jer gode ideer?
Så, nu spiller radioen også et legende let cembalostykke- sikkert ikke let at spille, men let i karakteren - Couperin "Vækkeuret", viser den sig at hedde. Ja ja da.

God morgen og resten af dagen til alle!


6 kommentarer:

 1. Og godmorgen også til dig! Pyha, du kan tro, jeg forstår dig, når du fortæller om din glæde ved at være din egen herre hver morgen. Det glæder jeg mig til at opleve en dag. Ja, møder kan være dræbende - alt for meget snik-snak.

  Ha' en rigtig god dag ;)

  SvarSlet
 2. Håber den hvide Tirsdag vil give dig inspiration til disse knapper ! Glæder mig til at se , hvad du finder ud af :-)
  Morgenmøder..Aftenmøder... Møder kræver en god dagsorden og en fast ordstyrer for at være til nogen gavn- det er min erfaring.
  Dit morgenmøde så gabske hygsomt ud :-)

  SvarSlet
 3. den er jeg helt med på, er selv så heldig også at kunne tage det roligt om morgenen, og det er bare guld værd.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Alvorligt.. Nej, mere fredfyldt eftertanke, der sender dejlige vibrationer ud til os andre. Tak for det.

  Sød opstilling med dine elefanter. Det er som bekendt et visdomsdyr.

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg kan nu godt lide dit elefantmorgenmøde:)
  Men det må være en pestilens med alle de morgenmøder som man har på en arbejdsplads, det er nok en af grundene til, at jeg det meste af mit liv har haft min egen butik, restarant osv. og når jeg har været ansat, så har jeg ikke lige været ude for det med morgenmøder, der var ting der skulle laves, nogle nye ideer til menukortet snakkede man om, og prøvede af, mens man var i gang med hundrede andre ting, men det var sjovt.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Ja, knapperne blev det ikke til noget med, nyt garn blev afleveret på dørtrinnet og jeg skal en tur til Ringe efter et vindue og Uggerslev efter en høvlebænk til det nye træværksted...hu hej

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.