Den skal ha' fyld og det af de frugter, der nærmest ligger for mine fødder herude i naturen
- figner og valnødder - citron og løg for at afbalancere smagen.
fylder den med løg, figner, valnødder, lidt citron
drysser med salt
hælder olie over den i et fad
Ind i ovn ved 160 gr. i en time.
Derefter drysses reven citronskal over og den får et kvarter mere - gerne ved højere varme, så den bliver pænt brun.
Og voilá
Jeg spiste den med tomatsalat og stegte kartofler til -
OG i bunden af fadet var der den dejligste
skysovs.
Velbekomme.
Uh, hvor ser det dejligt ud, og dit fyld er sørme lige til at abe efter, det lyder spændende.
SvarSletKnus
VIbeke
Du er så flink til å kose deg med hjemmelaget god mat. Ha en fin dag i Frankrike. :-)
SvarSletMUMS !
SvarSletWauw noget lækker fyld, du har proppet i måsen på kyllingen, og såsen (saucen) bliver super lækker
SvarSletJa, altså de figner og valnødder smagte super som tilbehør!
SvarSletHa´ jeg vil straks hente en kylling i fryseren. Det her ser så dejligt ud.
SvarSletKlemmer til dig, kære du ;-)
Nam-nam, hvor ser det dog lækkert ud! Jeg tror, jeg vil gøre dig kunststykket efter i aften ;)
SvarSletVarme klem til dig!