20 oktober 2009

Mer' mad


Man tager en kylling af de go'e kødfulde ferske franske - dansk kan sikkert også gøre det...
Den skal ha' fyld og det af de frugter, der nærmest ligger for mine fødder herude i naturen
- figner og valnødder - citron og løg for at afbalancere smagen.



fylder den med løg, figner, valnødder, lidt citron
drysser med salt
hælder olie over den i et fad
Ind i ovn ved 160 gr. i en time.
Derefter drysses reven citronskal over og den får et kvarter mere - gerne ved højere varme, så den bliver pænt brun.
Og voilá


 

Jeg spiste den med  tomatsalat og stegte kartofler til -
OG i bunden af fadet var der den dejligste


skysovs.
Velbekomme.

7 kommentarer:

  1. Uh, hvor ser det dejligt ud, og dit fyld er sørme lige til at abe efter, det lyder spændende.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet
  2. Du er så flink til å kose deg med hjemmelaget god mat. Ha en fin dag i Frankrike. :-)

    SvarSlet
  3. Wauw noget lækker fyld, du har proppet i måsen på kyllingen, og såsen (saucen) bliver super lækker

    SvarSlet
  4. Ja, altså de figner og valnødder smagte super som tilbehør!

    SvarSlet
  5. Ha´ jeg vil straks hente en kylling i fryseren. Det her ser så dejligt ud.

    Klemmer til dig, kære du ;-)

    SvarSlet
  6. Nam-nam, hvor ser det dog lækkert ud! Jeg tror, jeg vil gøre dig kunststykket efter i aften ;)

    Varme klem til dig!

    SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.