08 april 2010

Nostalgimad


Min mormor elskede den. Min mor indtroducrede den for mig. I teenageårene var veninderne vilde med den. Maden. Et stykke ristet franskbrød, russisk salat og spejlæg - enten plain eller vendt.....
Det smager ....ja, det smager altså godt. Jeg har ikke lavet det i årevis, men en dag i sidste uge faldt jeg over en bøtte af den russiske - og så mindedes jeg - og ned i kurven kom den.

Prøv selv.


Det betaler sig at være borger i dette Blogland...se, hvad der kom fra Margith ...
jeg sender nogle frø retur til hende - nu er det plantet, pelargonierne, så er det bare at gro, venner!


Der tilbringes flere og flere stunder i udestuen nu.
Lyset er fantastisk, og alene det booster humør og alting.
Hvad det så er.


Trivelig torsdag til alle!

3 kommentarer:

 1. Trivelig eller trivsom? Jeg mener, nu har jeg lige trampet gud véd hvor mange km levadasser for at smide lidt af triveligheden, 2 kg på en uge, og så kommer man hjem til sådan en hilsen, ak ja.
  Russisk salat, hmm, er det den, min far kaldte knust elevatordreng? Den blev aldrig noget hit hos vi unger, i det hele taget salater på mayonnaise-basis blev ikke så populært hos vi Sydslesvigere. Far var københavner, de har underlige spisevaner, såsom wienerbrød til morgenmad. Yrk!

  SvarSlet
 2. Det smager godt russisk salat og spejlæg.
  Min mor kaldte den tandlægens natmad.
  Jeg spiser det ret ofte.
  Hav en rund og god dag.
  Knus

  SvarSlet
 3. Ja, hvor forskellige spisevaner rundt i landet. Jeg tror, det er den eneste mayo-salat, jeg indtager - og det et par gange om året..højst. Menm det smager godt, elevatordreng eller ej - så hellere "Tandlægens Natmad"

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.