10 februar 2011

Mænd kan lide af irritation....

Ja, vi lader det lige stå et øjeblik.
Det kommer ikke overraskende, at det såkaldt stærke køn også kan lade sig anfægte af småt og stort - dette og hint. Hvorfor skulle de ikke ha' lov at gi' efter og blive edderspændt ...eller småirriterede?Ha! Det var slet ikke det, det handlede om.
I sin fulde ordlyd hedder det: mænd kan lide af irritation, især når de barberer sig. (!)
- I ved sagt med dyb klangfuld manderøst....i tv-tossens reklameindslag.( Nej, jeg kunne ikke finde fjernbetjeningen, jeg plejer at skrue helt ned for lyden, det irriterer nemlig mig at høre på den ene hjernedøde tekst efter den anden...i min egen stue -)
Det må da også være træls at skulle stå der hver morgen og fjerne hår fra fjæset.....når jeg tænker på seancerne med at blive benhår kvit "i sæsonen", irriterer det mig da frygteligt. Og så hver morgen - de stakkels mænd. Selv i felten slipper de ikke for den tjans.


Ja, der findes meget underligt i verden, når man sådan finspekulerer, hvad jeg har for vane ind imellem. Ikke for tit -

Hav en dejlig dag - jeg venter frk. Evelyn om få minutter, men først en kop tår kaff'.

8 kommentarer:

 1. Ja, det er egentlig underligt, hvad vi gør ved os selv for at fremstå dejlige - at vi ikke anerkender det naturlige udseende som det dejligste.

  Gemalen skraber også ansigt hver anden dag, men lader det stå i weekenden. Og det er faktisk der, jeg synes han ser bedst ud... Det må jeg vist sige én gang til...

  God dag og klem til dig!

  SvarSlet
 2. Mændene har skægget, vi har så ben, armhuler og diverse andre steder - for ikke at tale om hygiejnebindene, fødslerne og overgangsalderen. Så det der skæg, det er sgu fair nik, sagde feministen ;o)

  SvarSlet
 3. Derfor har jeg valgt fuldskæg forlænge siden. Når jeg begynder at ligne en vildmand griber min anjoe saksen :-)

  SvarSlet
 4. Vi har da ellers ogsaa en del at slaas med; ben armhuler og nogle "heksehaar" paa hagen hihi. Billedet at barbersalonen er fantastiskt.

  SvarSlet
 5. Tak til Anjoe...og Lin, men ligefrem irritation, det ligger heldigvis ikke til os kvinder :-)

  SvarSlet
 6. .......det irriterer mig at høre hjernedøde......, nåja, det forhindrer vel så også de der enesamtaler, ikk'? Av-av, ikke kaste med porcelæn!!! ;-)
  Forresten skal vi ikke ynkes med det der barbering og bartskæring: man kan jo stå og filosofere, samtidigt med at man jo også får en dybderens og fjernet døde hudceller, så vi mænd slipper for scrub og peeling og andet åndsvagt. Og går vi flere sammen i barbersalonen, kan vi danne barbershop-kvartetter og andet kulturelt. Hvornår er der sidst udgivet cd'er fra Æ Bindstouw? Hæhæ!
  Hvad foråret dog ikke altsammen afstedkommer! ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg er ening med P. Lidt skal mændene vel have, vi har jo alt det andet kedelige at tækkes med !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.