08 februar 2011

Når forandringens vinde blæserbygger nogen .....ja, den kender vi vist alle...men man kunne jo også sætte sejl... dog sådan, som det har stormet i nat..og stadig gør, er jeg ikke helt rolig ved den tanke...zigøjner- og sejlerblod til trods.

hu hej -

Men her sejler det hele. Jeg vil end ikke nævne, hvad der ligger og står og befinder sig på ukurante opholdssteder - og det er ikke stormens skyld det hele!
En vis Lavendel har i den senere tid været grebet af et køb-det-hele-nu-før-verden-går-under-syndrom....ja her taler alterego  - lad mig præsentere - endnu én af den sammensatte personlighed :
den fornuftige og lettere rengøringsvanvittige  Frk. Evelyn Hansen


 som her ses iført uniform og skurebørste

      - ja det er ikke ofte, hun gæster Lavendelgården, men somme tider tager hun ophold i dagevis, ja indrømmet hun er vist lidt småmanisk, den gode frk. Evelyn, men hun synger gerne til arbejdet eller støvsuger til meget høj musik.....så dyr og lavendler fortrækker.
Måske frk. Evelyn meget snart indfinder sig. Men først skal fyret ordnes....det vil hun ikke beskæftige sig med. Det må Lavendel eller måske den iboende Jørgen-Carl klare.

10 kommentarer:

 1. God arbejdslyst til frk. Evelyn Hansen :-) Jeg håber, at Lavendel og Jørgen-Carl vil glæde sig over resultatet ...

  SvarSlet
 2. Åååh ja, sidder i et hjørne med den bærbare og løfter benene, mens hun vimser...

  SvarSlet
 3. Måske man skulle invitere Frk. Evelyn Hansen en tur til Lønstrup - hun ville sikkert nyde den dejlige havluft.

  SvarSlet
 4. Ku`du ikk`lige sende Frk. Evelyn over til mig - her flyver nullermændene om ørerne på én:-)

  SvarSlet
 5. Jamen det forstår jeg så inderligt godt. Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe lidt - og her har du i det mindste moralsk støtte: Det er vigtigere med hjerterum end med støvsugerposer. Som du ved har jeg kæmpet med at acceptere en slags invasion af arvegods, som jeg ikke syntes at jeg kunne smide væk, det er jeg faktisk glad for at jeg ikke har.

  Jeg konkluderede, at jeg måtte lære at stable bedre og selvfølgelig måtte jeg også sætte en grænse for, hvad der er bevaringsværdigt. Jeg har ikke haft besvær med at være her alene - der skulle trods alt bare være en smal sti mellem køkkenbord og seng, som man siger! Men i længden er det selvfølgelig forfærdeligt uterapeutisk, så jeg inviterede familien og afsatte 14 dage til oprydning vel vidende, at det værste var nogle reparationsopgaver, både hus og computergrej. Jeg nåede ikke det hele, men rare mennesker hjalp mig den sidste time ... så vi nåede det alligevel og fik både mad og vin og kaffe :)

  Du havde en sød web-dame som sagde, at første skridt var at vaske vasken, det var klogt sagt, selv om det nogen gange skal omformuleres lidt.

  Derefter hvad?

  SvarSlet
 6. Jeg ved altså at Frk. Evelyn helst ikke sætter sig op i automobiler, og jeg kan desværre ikke skaffe en carosse eller hvad hun nu har tænkt sig, så siden diligencen holdt op med at køre, har hun ikke rejst så meget....og Donald, dernæst afhænger det lidt af, om frøkenen p.t. opholder sig i hjemmet...ellers må man lige sitte lidt og få sig en kop tår kaff'

  SvarSlet
 7. Kan så godt lide højrekolonnen:

  Om nuet

  Yesterday is History.
  Tomorrow is Mystery.
  Today is a Gift -
  that's why we call it
  the Present

  SvarSlet
 8. Ka' jeg osse, men ordene er ikke helt mine egne, tro ikke det!

  SvarSlet
 9. Kære Nabo, har du nu været ude og amok-hamstre igen? Hvad hedder den del af dig, den som jeg kører med og amok-hamstrer med?
  Frk. Evelyn lyder som en loyal dame, der ikke sådan lokkes af gården ;o) Og Jørgen Carl, sådan en kan man ikke undvære.

  SvarSlet
 10. Når nu Frk. Evelyn er færdig hos dig, må du gerne give hende min adresse :) Fru FejBak har ikke besøgt os i et stykke tid - se bare de skræmmende beviser "hjemme" hos mig!
  Har du fået pengene?

  Klem til dig

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.