04 april 2011

Så var han der igen....nordjy'en


Nordjyden med det lune smil og den bidende satire....altid underspillet...dog i går med adskillige grove Bertel Haarder-citater...men det ligger jo i sagens natur.
Som sidste år mødtes jeg med Søster-og Fætterfolket på Cafébiografen for at æde og drikke og derefter følges med resten af den brogede flok af pæne ældre damer og herrer, der begav sig mod Magasinet.
Som sidste år - de bedste pladser - midt for balkon, med plads til at sætte benene op på betonkanten og fantastisk udsyn. Magasinet er et lille intimt spillested i forhold til så mange andre, og det var Hausgaards sidste koncert i den her omgang. OG han var slidt...nøj, en rusten stemme, mest når han talte.
Men som han sagde..."I skal ikke bekymre jer, det gør hverken ondt ellet nåe.." Desuden havde han medbragt lidt til halsen, nogle "Johnny Madsen-dråber", måske Nordsøolie?
Den fik ikke for lidt - desværre har Bråren og Svigerinden med det lange underansigt frabedt sig at blive eksponeret, men så var der jo Carlo og hunden - og alle de andre.
Han er stadig go' - og her fandt jeg den sang, vi blev fornøjet med sidste år - den er vist stadig aktuel, hør blot:    
   -for vel er verden død, men den er dansk......

7 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig oplevelse - bare det var mig :-) Jeg holder meget af hans humor og bidende sange ...

  SvarSlet
 2. Jeg hørte ham for rigtig mange år siden i Svendborg, på det hedengangne Viking. Det var fantastisk, især fordi jeg som vestjyde nok forstod mere end flertallet af publikummerne ;-)

  SvarSlet
 3. Han synger ikke særlig meget på dialekt mere, men med vendelboer i familie og omgangskreds fatter jeg godt det underlige, men charmerende mål.

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt. Han har en vidunderlig humor.
  Så spørg lige hvorfor jeg ikke har opdaget det??
  Er sgu nok ved at blive gammel:0))

  SvarSlet
 5. Jeg så showet i februar, og syntes næsten, at det var hans bedste indtil videre (selvom jeg vist var uenig med anmelderne). Han bliver skarpere og skarpere, og musikken var så dejlig med den nye sangerinde.

  SvarSlet
 6. Jeg så Niels ,Hhausgaard for et par år siden. Han er fabelagtig god. Ham og Ørkenenssønner, der er virkelig morsomme.

  SvarSlet
 7. Ja, vi købte billetter for laaaang tid siden, Marianne, der er nogen i min familie, der er skrappe til at holde øje!
  Ja, han er skarp....og også blød (den med kisten)
  OG jeg skal til Ørkenens Sønner i Glassalen i Tivoli den 18. maj...så blywer det æ´ret møj bejre...

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.