04 februar 2009

Strikkeflakken

Øv øv - nu er den lille silkeundertrøje på bestilling færdig, og garnet - lavendelfarvet alpaca - til trøje og stort sjal endnu ikke arriveret, så hvad nu?
Har andre nye garner på lager - en multifarver hør med kunststof og en gylden alpaca med silke - men det er ikke lige det, der appellerer til strikkepindene.


Kender nogen det - at have ti-tolv strikketøjer på pindene? Nogen har hvisket mig i ørerne at det er fordi jeg er Gemini - altså født i tvillingernes tegn - hm, måske flakker rundt mellem meget forskelligt uden at gøre det færdigt.


Ikke helt rigtigt, men der kan godt gå lang tid imellem de enkelte projekter bliver luftet - færdige bliver de!

Lige nu er det Isagers "Munken", der venter, en grøn kreation med hulstrik og rib af garn købt i Tunis på markedet for 3 år siden, et par dominostrik-hjemmesko, et lyserødt sjal i hør/acryl - lækkert og blankt garn, en rød børnevest (julen er lissom overstået), en stor trøje "Surprice" samt et par få andre. Godt, man har mange strikkekurve.
Denne trøje er jeg osse lidt lun på - "Ugler" fra designstrik. Måske jeg lige skal gå i tænkeboks - eller vente til fragtmanden kommer med garnet, så jeg kan komme videre med "Lavendel-bestillingerne". Det kunne da være en mulighed.

Man ku' osse støvsuge....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.