20 marts 2009

Rainbow Flower sjal

Eller hvad skal man kalde detteSes her efter filtning på 40 grader i maskinen. Blev meget lækkert, men krympede jo osse en del. Så næste skal være en del større. Men det er stadig smukt, synes jeg. Af mit nys indkøbte Kauni. Der går et nøgle - knap - til dette. Strikket på pinde 4. Én kommenterede på en anden blog, at man blev glad af at se på det. Det er også rigtig sjovt at strikke

Foråret lader til at have bidt sig fast i denne uge. Her er fotos fra gårsdagens gåtur ud i det blå.Så der er to, der nyder det og tonser rundt og graver efter mus eller hvad de nu mener måtte befinde sig under jordoverfladen.

I naboens æbleplantage står træerne strunke som soldater i geled.

Hele området er gammel havbund, små kanaler skærer igennem den sandede jord, og herunder ses i baggrunden den gamle "slusemølle", nu ikke længere i brug, men meget malerisk, som den ligger helt ude ved fjorden Nærå Strand.
Andre har været her - på Sandvejen.... måske en rask morgengalop?


Var det ham?

Senere på dagen var jeg en tur i Odense, frokost og havesnak og bytten tomatplanter med en veninde og efterfølgende "raid" i en genbrugs. Fandt 2 store musselmønstrede duge. Dem skal der nok kunne findes anvendelse for. På hjemvejen fik jeg rigtig lov at mærke foråret her ude på bøhlandet. Ser I - det er som om alle traktorer har sovet vintersøvn og nu med ét alle skal ud at luftes - der hvor jeg kører...i kø..... der er jo ikke så meget at gøre andet end at slappe af og sænke farten - nyde nuet, for udenom kommer man ikke lige med det første..


Her bringer jeg lige et foto af genbodomicilet i luftlinje ud over markerne - udsigt fra køkkenvinduet om vinteren, når der ikke er blade på træerne.


Her på egnen bor man standsmæssigt!

15 kommentarer:

 1. Ih hvor bor du dejligt, man kan bare ikke undvære landet når først man har boet ude i freden ;-)

  Den opskrift på det sjal, hvor finder man den. Det er bare nogle skønne farver og man bliver som du også skriver utrolig glad, af at kigge på det. God week-end

  SvarSlet
 2. Der er da et utroligt smukt sjal, og jo man bliver glad af at se på det, har også strikket et par sjaler i Kauni, vil også høre hvor man kan finde opskriften.

  Strikke hilsen Lotte.

  SvarSlet
 3. Dejligt sjal. Jeg har også valket kauni og har erfaret at, i min vaskemaskine, skal man kun vaske på 30 grader - også bliver det knapt så småt bagefter, men fint blødt filt alligevel. Det er superglade farver:-)

  SvarSlet
 4. Sjalet er min egen opskrift med lidt Kaffee Fasset-tilsætning/inspiration tak for de pæne ord, piger!Jeg er i gang med nr. 2 nu.

  SvarSlet
 5. Meget meget smukt sjal. Er mønstret tilgængeligt eller er det dit eget design. Jeg synes blomsten ligner noget fra Digt i masker fra Norge, men det er bare gætværk

  SvarSlet
 6. Hej strikkefeer
  tak for komplimenterne. Mønstret til selve sjalet er mit eget (og sikkert mange andres) og blomsten er fra en gammel Kaffee Fasset-bog - jeg har så ændret noget på det , så det kunne passe. I realiteten kunne man jo strikke en hver bort, man synes om.

  SvarSlet
 7. Det er meget smukt og elegant, dit sjal! Det skal helt sikkert prøves, jeg må på jagt i Kaffe Fassets bøger, de har efterhånden samlet en del støv på hylderne :) Men de kan hurtigt komme frem igen! God ide at valke det, det giver et mere rustikt udseende. Flot!

  SvarSlet
 8. Utroligt flot. Jeg har jo de samme farver (Kauni), men kun i retstrikket og det skal blive et bindesjal, selvom jeg ikke synes at snibberne bliver som jeg vil! Kan häände sig at det trevles op..

  SvarSlet
 9. Meget smukt sjal du har lavet.

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare et flot sjal, og du bor også med flot udsigt, det er dejligt på landet...

  SvarSlet
 11. Jeg starter oppefra med 4 m på pinden, tager m op og så er jeg i gang med retsiden: 2r tag lænken op og strik den .....hen til midtermaskerne (2 stk) strik lænken før og efter ...altså 2 udtagninger...fortsæt til du mangler 2m - tag lænken op og strik r 2 r . Sådan foregår alle retpinde, mens vr-pinde strikkes som m falder. Når det passer med den længde , man vio have, strikkes mønster.. derefter som starten, til sjalet er langt nok.

  Jeg sluttede af med:
  Strik 1 p ret på vr-siden.
  På næste p tages ud: 2r strik 2m i næste m pinden ud. slut med 2 ret.
  strik dernæst så mange pinde glat, du synes til at lave en kant. Luk af fra r-siden.

  SvarSlet
 12. Det er dejlige farver, og et meget smuk sjal du har designet der..
  Jeg kan se du bor i nogle dejlige omgivelser, det betyder så meget for det "gode" liv..

  SvarSlet
 13. Hvor er det flot og i forårshumør bliver man da af de farver.

  SvarSlet
 14. Hej Moar.
  AAhh, hvor jeg kommer til at savne foraarsstemning hjemme paa Fyn, naar jeg ser dne billeder! Hold gang i pindene til jeg kommer hje - du ved hvad jeg oensker mig;-)
  Mange kram gra Guatemala, SiS

  SvarSlet
 15. Sikken en smukt sjal, du har strikket....rigtig glade farver :) Og så faldt jeg også for de dejlige hunde...er selv på udkig eftir en familiehund.
  Glemte at vende tilbage med oplysninger om Snældan. Desværre, så tror jeg ikke, at de har nogen hjemmeside, men de kan kontaktes på tlf. 00298 447154 eller på fax 00298 449021...de har mange dejlige farver og det er 100% ren uld :)

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.