26 maj 2009

Ingen grund til panik


Jeg er her endnu. Svampene - vårmusseronerne - var fantastisk lækre, og jeg har spist alt der var. Så nu kan mynterne brede sig helt hysterisk som de plejer. Det gør ikke det mindste, bliver de alt for hidsige og omfangsrige, kommer den lille gule Texas og klipper dem ned. Hvis den da vil starte. Der har her på matriklen været uendelig meget bøvl med de to græsklippeaggregater - traktoren, den Rø'e og den lille gule - den motoriserede håndskubber med græsopsamler - så vil de ikke starte, så vil de (ja helt urimeligt) ha' benzin, så vil de ha opladet batteriet (ak ja...) og der er meget galt.

Lige nu holder den Rø'e parkeret betænkelig tæt på bondemandens mark - uuh, når han kommer drønende i John Deer'en med mobiltelefonen klistret til øret, er det ikke sikkert, den bliver bemærket...måske den må ha' et vartegn. I morgen kan der skrides til handling, så er mekanikeren hjemme igen.

Den gule er lettere vrissen, og jeg orkede ikke at parlamentere med hende i dag for at få slået det sidste græs. Så blev det nu også regnvejr.

Det har været 26 grader og alligevel ikke fuld sol. Sært vejr.

4 kommentarer:

 1. Misunner deg de varme gradene. Her er det 10 gr, men vi er lovt mange varme grader til helgen. Godt du overlevde dine svampmåltid;) Ha en god aften!

  SvarSlet
 2. Bra, det er liv i deg! Tenker du vet nok hva du putter i munnen.
  Kos deg i hagen i varmen.:-)

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre fra dig igen ;-)

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre der liv i dig. Her i Ringe fik vi ikke ret meget regn ØV.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.