31 maj 2009

Komplet forvirring


Ny bærbar. Tanken - den bærbare "an sich" er jo fuldstændigt tiltalende. Også mobilt bredbånd - uuuh at sidde under de skyggende træer i have og blogge...begge dele var kun få klik væk, et træk på korte, hu hej og ankom dagen efter bestilling...den store Sønblev indforskrevet for at hjælpe moderen med ikke at få alt for mange vira, sygdomme, skab og trojanske heste slæbt ind i maskineriet lige med det samme. Af samme årsag er det nu ret besværligt for mig at få åbnet det hele ---jeg er forsynet med et kodeord SÅ mærkeligt at ---Hackere Go Home ! Det besværliggør så også hele processen for mig. Der er ingen logik i det, og det er netop ideen, har jeg fået oplyst.

Hm, nå ja man affinder sig og kan vel så glæde sig over ikke at blive invaderet lige med det samme.

Har også fået Firefox som standardbrowser....men denne blog så underlig ud, så den har jeg åbnet i Explorer- det er nu ikke nemt for en gammel manegehest at lære nye tricks!

Så tales der om eksterne harddiske - ofg det tiltaler mig, for lige nu har jeg næsten ingen fotos at trække på. Kameraet er til reparation og mobilen med sit kamera har jeg ikke brugt så meget. Pludselig mangler der noget....så I får lidt blå luft at kigge på. Jeg tror egentlig nok at jeg forsøgte at indfange et par lærker her i foråret, men ---it's blowing in the wind...
God Pinse fra lettere forvirret lavendel - nu med bærbar.

4 kommentarer:

 1. Men du kan hurtigt vende dig til det! Jeg elsker min om sommeren, selvom den er anderledes og har Vista, så er det perfekt at sidde herude under markisen med kold rabarbersaft af egen avl og nyde det hele.

  SvarSlet
 2. Grtulerer. du vil aldri klare deg uten når du har vennet deg til den.
  kos deg, jeg forstår ingenting av firefox.....
  Jeg husker når jeg sa jeg ville ha en trådløs, da bare så disse mannfolkene på meg og sa. Ja, kjøp deg en trådløs du så smilte de overbærent. Ok, bærbar da. Er det løye vi blir forvirret?

  SvarSlet
 3. Tillykke med dit nye eje, du vil efter en stund blive helt vild med den.

  SvarSlet
 4. Du bliver SÅ glad for den, ligesom jeg er for min nye hængesofa..

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.