26 juli 2009

Dåbsfest i Møgeltønder


Jeg kom hjem fra min indkøbsraid over det ganske fynske land, da det pludselig randt mig i hu - prinsedåb, dammn ...nå, jeg nåede det og sad en times tid og flæbede ...skønne salmer, god musik og jamen ,jeg ka' ikke stå for de der unge mennesker med et barn til dåb - kongelig eller ej, en sårbarhed, en varsomhed og stolthed lyser ud af dem . Min kompliment til dagens dåbsforældre for de gode salmer, siger jeg som ældgammel kirkesanger, og min kompliment til dagens prædikant for at sige noget meget væsentligt om livsvilkår - kongelig eller ej , og så undte jeg den "stakkels" Prinsgemal at et barnebarn blev opkaldt efter ham - Henri er meget misforstået i DK, synes jeg.
(med fare for at lægge mig ud med samtlige bloggere...) men éns personlige meninger og holdninger betyder vel ikk' noget, man kan vel godt være et ordentligt menneske alli'vel?

7 kommentarer:

 1. Nu var det ett tag sen jag var här. Jag hoppas du har det bra.
  Kram

  SvarSlet
 2. Lavendel jeg tror at du har et stort hjerte !

  SvarSlet
 3. Jamen, jeg kunne da ikke være mere enig. Jeg græd oså lidt...

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg så også højtideligheden i kirken - det var en gribende og meget smuk oplevelse. Min husbond kan slet ikke forstå, jeg holder af at se den slags, men sådan er vi åbenbart så forskellige :-)
  Dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 5. Gratulerer det var en skjønn prins, så han på nyhetene. Fint at du hadde en god stund i kirken. Det var sikkert en opplevelse. :-)

  SvarSlet
 6. Ja men jeg elsker de der kongelige kirkebegivenhder, er gerne forsamlet med veninder og diverse traktementer, dog ikke denne gang. Men det er en "kvindeting"

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.