31 juli 2009

Sværmeri og indkøb

sværmeri i det blå

Jeg kunne ikke helt finde ud af hvilket foto der skulle være "dagens buket" - dette her løb af med sejren. Det er fra forrige år, jeg har ikke den blå anisisop mere, kun i hvid, desværre er det som om sommerfuglene foretrækker den blå.


Her kommer roserne til jer - tak for at gøre mine morgener hyggeligere og lade mig blive klogere på menneskelivet - sådan som det former sig hos jer, lade mig tage del i stort og småt i jeres verdener, som ikke er så forskellige fra min, bare anderledes.

Har en stille stund, the'en er endnu ikke lavet, i dag skal det være viol fra Kusmi. Dyr er affodret, og nu venter egentlig bare "dåbssjalet" som har holdt en pause, men som nu er gået ind i den afsluttende fase. Det er et myr med sådan et.
Datteren og jeg gik på shopping i lille Otterup - også i genbrugsen, hvor jeg fandt et stort stegefad i Aluminia "MAJ" til 20 kr. ingen skår og åååh så flot, desuden 2 marmeladekrukker fra Arabia - dem med bær på - ingen fotos for jeg har glemt mit kamera hos min Søn.

Lånte lige et fra nettet.


Men det var en billig omgang - desuden små krystalsaltkar til Svigersønnens Restaurantprojekt. Det kommer der nok meget mere om, der er "guf" i vente til Københavnerne...saltkar - 5 kr. stk.

Så skulle vi tøjshoppe - tænk nu har "tøsen" opholdt sig den sidste uge i São Paolo - en by med 20 mill. indbyggere og ifølge Datteren "det grimmeste tøj", så kommer hun hjem, og på dag 1 går hun ind i en lille butik i en lille by i lille Danmark og finder 2 (to) superkjoler - på udsalg!!
Moren måtte "nøjes" med en silke/bomulds ribstrikket top med lange ærmer, lille blonde og knapper foran. Lysegrå. Umiddelbart kedelig, men kanonlækker at have på.


med lange ærmer

-en god dag til alle - til lykke til dem, der eventuelt skulle have fødselsdag og lad roen fylde jeres sind
forbered weekendens hektiske planer med ro i sjælen.

11 kommentarer:

 1. Du har da næse for indkøb :-)

  det er så godt at følge sine børn på deres rejse ud i verden, men det er lige så godt at kunne se dem ligge trygt og sove i ens hus :-)

  Ha en god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som de dejligste ting, du købte i går! Og nu kan du nyde, at datteren er hjemme - det må være skønt :-)

  Hos mig går glæden på, at det snart er weekend, og at et stort loppemarked venter i morgen tidlig.

  Dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 3. Datteren har det ikke fra fremmede- næsen for gode indkøb :-)
  Anisisop er en af mine ynglings planter- i år har den svigtet mig lidt- har ikke så mange...Kender den kun i lilla.
  Og jeg vil da også takke dig, fordi du har denne skønne blog, som i høj grad beriger og inspirerer mig og mit liv.Glæder mig til at høre om svigersønnens planer...

  SvarSlet
 4. Hej Lavendel.

  Tusind tak for de smukke ord, jeg selv hygger mig også meget når jeg hver morgen går på og læser nyt om stort og småt i bloglændingenes liv.

  Jeg ønsker dig en dejlig weekend og sender lige et lille knus til dig med vinden. :-)

  SvarSlet
 5. Dejlige morgenord fra dig... Og skønne ting i fik købt.

  God weekend ;-)

  SvarSlet
 6. Du skal da bare sige til, for jeg har masser af den blå Anisisop, så kan jeg tage med når jeg henter garn. De er så flotte.

  SvarSlet
 7. Og hvilken kurvfuld roser! De får mit hjerte til at banke hurtigere :-)

  SvarSlet
 8. Rosene var nydelige. Kos å gå rundt å rusle med datteren. Like greit å kjøpe klær hjemme, da vil hun bruke de mere. Jeg liker også å lese blogger, bli klokere og bedre kjent. Det er veldig kjekt og inspirerende.

  SvarSlet
 9. Hvilke roser, elsker fyldige roser.
  Dejligt at have datteren hjemme igen, og dejlige indköb. Vi besögte også nogle Genbrug, da vi var afsted på ferie, men ikke så meget fulgte med hjem.

  SvarSlet
 10. Du har det vist rigtigt været på shopping. Det er gode og dejlige ting du har købt og skønt at høre at os, der ikke drager verden rundt kan være heldige med at vi i lille Danmark har så godt noget tøj, der ikke kan fås andre steder.

  SvarSlet
 11. Sé det fad fik jeg slet ikke øje på i Otterup genbrug, men jeg må indrømme at jeg heller ikke kiggede efter fade :)

  dejligt at I har fået shoppet, dt har jeg også gjort med min datter her hele den sidste uge :)

  Knus

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.