30 august 2009

Tværs over den mægtige Atlant.

blev kontakten knyttet. Jeg var på besøg hos Ana, den brasilianske kvinde, hos hvem Datteren boede på "Den store Rejse". Hun arbejder med healing og "Dragon Energy". Vi talte sammen over Skype i 1½ times tid. Hos hende var der sol ind ad vinduet og her var det efterhånden blevet mørkt. En fantastisk fornemmelse at sidde og se på hinanden, mens man taler. Havde vi troet det muligt for 10 år siden? I hvert fald var det "fagre ny verden" og langt ude i fremtiden og lidt uhyggeligt.....

Jeg så hendes arbejdsbord med drage-eliksirerne og farver og krystaller, mens hun pendulerede.
´Allerede inden vi talte, hun var blevet lidt forsinket, fortalte hun mig at hun havde fundet ud af hvilken "drage" jeg skulle have - behøvede. Her er jeg nødt til at henvise til siden, for der er en forklaring på hvad de enkelte er gode for - jeg skulle have den GULE - "the Liberator of the Mind".


Selve healingen, samtalen var meget spændende. Hun vidste "ting" tværs over Atlanten. For eksempel sagde hun til mig at jeg skulle gå til lægen med min hofte..."ja den højre har du ondt i, og den må lige tjekkes hos lægen..." hvor kan hun vide det?? Har haft ondt i en måneds tid, nok noget muskel-værk, men...
Det gjorde godt at tale med hende, flere af mine flyvske ideer lyttede hun til og "pendulerede" over (ja, for et par år siden var jeg stået af for længst!) dem - så nu ved jeg at i hvert fald 3 af dem skal jeg gå i gang med og måske koncentrere mig om.
Hun mente også at jeg skulle arbejde med collager-decoupage..og aldrig er jeg da så afslappet, som når jeg sidder og kigger i blade og magasiner og andre billeder for at klippe og klistre..
Der var også nogle ting jeg fik afsluttet, personer jeg fik tilgivet og clearet.
Jeg lader det virke på mig.

En rejse ville gøre mig godt - helst til vand og til søs, men Frankrig var bestemt ok - og at sælge garn og strik ville jeg få succes med, mente hun.

Jeg skal lave en cafe - åbent 4 måneder med 1-2 hjælpere. Det vil give "really pleasure and joy"
nu får vi se, men planerne har jo rumsteret længe. Nu lægger jeg dem på "to-do-listen" og går måske mere målrettet efter det, når tiden og banken vil.

Det var en smuk oplevelse - tak Ana fra Brazil!


7 kommentarer:

 1. Hvor er det dog spændende at læse om, Lavendel! Jeg er sikker på, at nogle har disse ganske særlige evner - og vi kan alle pendulere, hvis vi sætter os ind i hvordan. Jeg har en veninde der altid har sit pendul med sig, så hun kan pendulere over bl.a. madvarerne i butikkerne.

  Og Skype er jo genialt!

  Ha' en dejlig søndag, varme klem til dig :-)

  SvarSlet
 2. Ja, dette var spennende. Det er deilig å få litt hjelp til å sortere en gang i blandt. kafeen kan vel bli et godt prosjekt der på Lavendel gård. Så kan du også reise til Frankrike med ro.
  Ha en fin søndag. :-)

  SvarSlet
 3. Det er nu noget underligt noget, men jeg må erkende at jeg er en der tror på den slags. Jeg kan simpelthen ikke være afvisende for der er så mange der kan fortælle om det samme som du, nemlig at en healer fortæller om ting i ikke burde vide noget om. Men sært er det. :-)

  Hoften ja den må du se at få gjort noget ved. Det går jo ikke at have ondt hele tiden.

  Dejlig søndag til dig Lavendel
  Knus

  SvarSlet
 4. Og jeg er så en af dem, der ikke tror på det :-) Men det udelukker jo ikke en fantastisk oplevelse :-) Ha en god søndag

  SvarSlet
 5. Jeg er altid nysgerrig og åben for det meste til det modsatte er bevist.
  Det lyder bare så spändende!
  God söndag til dig!

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er jeg glad for, at du ville dele denne oplevelse. Det var meget spændende af følge med. Nu vil jeg i ro og mag sætte mig til at se den side, du henviser til.

  Lars mener iøvrigt, at vi også har en drage her. Den hedder JM (fnis...) - dumme ham!!!

  Knus fra engen ;-)

  SvarSlet
 7. Øv, jeg kunne ikke få linket til at virke ;-(((

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.