25 april 2010

Viben var der, lærken


var der, alle fugle sang og fløjtede - vi hen over golfbanen, forbi poplerne og pilene, der var blevet kraftigt maskinbeskåret, henad markvejen, så 5-6 harer løbe og lege - heldigvis kun mig, der så dem..., forbi "ham oppe på bakken",  Egebjerggårds hyggelige arbejderboliger, gennem Agernæs, forbi dammen, hilste på et par heste og en vred foxterrier, vekslede et par ord med næsten-naboen, der bekymret spurge til trawtoren, om jeg havde fået gang i den....(nej)...og hjem igen - en laang 1 times travetur, men de 18 grader, "de" havde varslet - hvor blev de af???

7 kommentarer:

 1. Måske var nogle af dem hos os. Jeg nød i al fald varmen i går. Først under arkæologarbejdet, siden i min liggestol i solen...
  God søndag

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig tur! Jeg har endnu til gode , både at høre Lærken og se Viben :-)

  SvarSlet
 3. Jeg havde 20 grader i min hae og vindstille.. Åh jeg elsker når det er vindstille og vandet er helt fladt og blankt..
  Lærken slår sin trille, sikkert også viben, men jeg ved ikke hvordan den lyder, men jeg ved at hver fugl, synger med sit næb.

  SvarSlet
 4. Ja, men det her var også i morges kl 8, måske derfor, patienza, Lavendel..

  SvarSlet
 5. og viben siger - viiiiiib----ret højt

  SvarSlet
 6. Det har da været koldt i dag her hos mig (de to gange,jeg har stukket næsen ud på terrassen). Selvom solen har skinnet på livet løs.

  SvarSlet
 7. Hvis du vil have 18 grader Celcius kl. 8 om morgenen i April, tjah, så må du gå lidt hurtigere.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.