13 maj 2010

Nu ta´r vi lige den stramme mine på


Nu er vi nået til midten af maj - du søde milde....næsten, Kristi Himmelfartsdag i dag - en dejlig lille ferie for de fleste - og hvad byder man os ! ?  Kulde og regn!! Dette solelskende - varmetørstende folk helt oppe nordpå - kun enkelte andre folkeslag har det koldere....uha da - for at bo på Lofoten!
Jeg tror, min have og minilandbrug ville sige, at der er jeg helt forkert på den - regn er godt, og kulden - tjaa, man venter da bare lidt med at vise sin fulde pragt....kommer tid...kommer blomstring og frugt.

Andre år mindes jeg at have stønnet af varme i maj, i eksamenstiden siddet og sukket over ikke at kunne være derude - ude ved stranden med badetøj og en stor is...

Men måske er dette en slags prøvelse....

Men uanset - dagen i dag må blive god, jeg får besøg af hende her - det kan da kuns blive en herlig dag - der er altid lidt godt at hente - husk det!

Der er asparges i vente til aftenens måltid, rabarber til saft og dessert - hunde, høns og katte har bare at té sig ordentligt - og nu venter lidt rengøring....det kan man vel altid finde på...lidt skidt i krogene er der vel...


men det vejr....altså...

10 kommentarer:

 1. Hellere lidt skidt i krogene end et rent helvede!
  Dixi!

  SvarSlet
 2. Så deilig med rabarbara, mine er dødd ut. Går det virkelig an. Naboens nedenfor har de største og fineste. :))

  SvarSlet
 3. Hvem tænker på skidt i krogene når der er rabarber og asparges i sigte :o)
  God dag

  SvarSlet
 4. Når der står så dejligt et besøg forude, så kan en "smule" regn og kulde da ikke ødelægge noget der.

  Rigtig god kristi himmelfartsdag til dig og din gæst!

  Et knus fra det våde Sjælland...

  SvarSlet
 5. Tak, alle I gode mennesker - jeg har lavet saft, og den tænker jeg mig at fortynde med champagne...så ses det i hvert fald ikke!

  SvarSlet
 6. Ja, sikke et vejr - sidder med kakkelovnen tændt, varme fra ovnen, som lige har leveret nybagte boller - ER det maj, ikke september?

  SvarSlet
 7. Er det saften der ikke ses....
  Mine rabarbere står stadig i haven, klar til at blive udnyttede!

  SvarSlet
 8. Losarinas link er i stykker? Der kommer noget med medicin priser op i kanten.
  Strammer minen med dig omkring vejret. Totalt utidigt er det. Nyder alligevel min første maj som haveejer. Det slår alt.
  Hygge dag til jer to bloggere, med champagne og rabarber.

  SvarSlet
 9. Ja, du har med vejret; og vi - der fyrer med træpiller - har piller til og med i dag - så resten af "sommeren" må vi nøjes med brændeovnen. Hvordan det mon bliver?????

  SvarSlet
 10. Jeg kan kun give dig ret, det er pokkers irriterende med det vejr. Man må trøste sig med lækre ting, som rabarberkage og andre søde sager, for i det mindste at få den indre varme ☺.

  SvarSlet

Du må endelig skrive en bemærkning eller en lille hilsen - det betyder rigtig meget for mig.